Jatkoin kirjoneulesukkien neulomista, mutta vähän hillitymmin tällä kertaa. Aikaansain sinivalkoiset melkoisen isot sukat. Laitan ne lahjalaatikkoon odottamaan sopivaa tilaisuutta taikka ensi joulua. Luulen, että kotimiesväen sukkatilanne on tällä hetkellä sen verran hyvä, että nämä voi jemmata.

20160206_234735_medium2.jpg

Ennemmin on käynyt aina niin, että sukkia on tilattu ja ne on sitten menneet aina suoraan käyttöön. Hyvä tietysti niin, mikäs sen hauskempaa kuin villasukkia ahkerasti käyttävä ja kuluttava perheväki!!

20160213_234128_medium2.jpg

Sinivalkoiset Seiskaveikkasukat, koko varmaan n. 45. Langankulu yli 150 g. Edit. Niin siinä on sitten myös Red Heart Crazy Wool-nimistä sukkalankaa. (Vallan unohdin.)

Ravelryssäkin ovat.

Edelliset kirjavaiset sukat lähetin esikoiselle ystävänpäivälahjaksi ja tässä todiste:

IMG-20160215-WA0000_medium2.jpg

Sopivat ovat!! <3

Kommenteista oikein paljon kiitoksia!! Hauskaa, että täälläkin joku vielä poikkeaa, vaikka blogi onkin ollut jäähyllä pitkään. Multa meni into tyystin, kun monen vuoden kuvat hävisi taivaan tuuliin. Onneksi on sentään Ravelry, siellä neulekirjanpito on tosi kätevää ja alati ollut käytössä.

Nyt tuntuu taas kivalta välillä naputella lyhyesti tänne blogiin, mitäpä on tullut tehtyä. Syksyn neule"paaston" (olin töissä, en ehtinyt neuloa) jälkeen on taas liiankin monta työtä puikoilla. Tämä johtuu omaehtoisesta - ikuisesta - lankalaihiksesta. Haluaisin niin saada kulutettua sekalaisia lankoja pois, mutta niin kuin SeijaP:kin totesi, en tajua, mistä noita 7V-lankojakin vaan riittää. Mielestäni en ole enää moneen vuoteen yhtään ostanut?!!