Meillä vietetään kaikkia mahdollisia ja mahdottomia juhlapäiviä pitkän kaavan mukaan milloin se suinkin on mahdollista. Niinpä Äitienpäivän keväiseen aamuun kuuluu aina mm. pienten jalkojen töminää ikkunan takaa, kun pihan reunalta käyvät aamutuimaan keräämässä kimpun valkovuokkoja. Meidän piha on pieni, mutta siitä ihana, että pienet mättäät sinivuokkoja, valkovuokkoja ja vähän kesempänä kielojakin kasvaa tuossa ihan itsekseen.

Monenmoista pientä ja isompaa korttia oli askarreltu ja lahjoja valmisteltu. Tärkeintä kuitenkin yhdessäolo ja hyvä mieli. Äitienpäivä on minusta koko perheen päivä, ihan niin kuin isänpäiväkin. Ilman yhtä ei olisi toistakaan :). 

 

Nyt on mielessä kesäinen huivi. Vahvana lankaehdokkaana nämä:

246094.jpg

Ihana himmeästi vihreän ja hopeisen hohtoinen 100 % silkkilanka, jonka olen voittanut Tuulan blogiarpajaisissa (- kuvan lumi ei tosiaankaan ole tältä viikonlopulta, vaan arvontapalkinnon saapumisen ajalta).

Mihin nuo kaksi kerää mahtavat riittää? 50 g kerässä on 125 m, puikkosuositus n. 4 mm. Haluaisin löytää yksinkertaisen ja kauniin mallin. Tästä langasta ei ihan mitä tahansa VOI neuloa!

 

Sitten vielä blogitekninen kysymys, joka on ollut jo jonkin aikaa mielessä: onko tämän sivun aukeaminen kovin/liian hidasta? Itsehän sitä ei helpostikaan huomaa, kun täällä alvariinsa hyppää, mutta jos esimerkiksi nuo moninaiset (ja kodikkaat) bloginapit kovasti hidastavat blogin aukeamista muille, voisi olla aiheellista siirtää ne omalle sivulleen. 

 

Vielä kiitokset kaikille monista mukavista kommenteista noihin aiempiin postauksiin! On ollut mukava tutustua uusiinkin neulebloggaajiin, joita taas on liittynyt joukkoon melkoiset määrät. Vanhoista langoistakin tuli monia muistoja mieleen, on siellä joukossa aikamoisia "marinaadi"aarteita!

On muuten toukokuu jo uskomattoman pitkällä. Ensi viikko on koulussa ihan tynkä, joten kesäloma häämöttää jo todella lähellä! Mihin ihmeeseen se lukuvuosi oikein vilahti? Hämmästyttävää!

 

Nyt kyllä täytyy lähteä tästä jaarittelemasta ja mennä ripustamaan viikonlopun viimeiset pyykit kuivumaan. Moi ja mukavaa viikkoa!!

P.S.  Myssyviikoilla otetaan nyt loppukiri ja poikapipojakin ehtii vielä ideoida!