Meikäläisen tämänvuotinen  Sukkasato löytyy täältä. (Lisään uusimmat sukat myöh.)
Oon kyllä varsin tyytyväinen, sillä sain tehtyä paritkin tavoitteena olleet lahjasukat, toivotut esikoisen säärystimet samaten.
Pikkuvarpaiden keräykseenkin lähti kaksi pientä efelanttia..... eikun siis sukkaparia.
Viimeisin, vähän mattimyöhäisenä aloitettu lahjasukkapari valmistui tänään. Yhteensä syntyi 11 paria erikokoisia sukkia ja yhdet säärystimet, jos laskin oikein.
 
1030711.jpg
 
Isä-Ukille raitasukat Novita 7V ja 7V-raita yht. 110 g
Malli: Tavis-perus-tavis-iki-sama-oma
Puikot: 3 ja 3½ mm
(Muistiin itelle; Seiskaveetä kannattaa neuloa bambuilla, niin ei tule sitä tavanomaista peltiä!)
 
841653.jpg
 
Kaisalle isot kiitokset vielä tästä tuikitarpeellisesta tempauksesta, juuri sopivaan aikaan tuli minullakin vauhtia sukkien tekoon.
Mitään uutta mallia tai tekniikkaa en tullut opetelleeksi tällä kertaa, vaikka tarkoitus vähän olikin. Jospa ensi kerralla sitten :).
 
250352.jpg
 
Sitten vaan ne ylemmät käpälät lämmitteille, siis seuraavaksi Lapastelemaan!
Tavoitteena ja suunnitelmana omalle lapaskuulleni on tehdä ainakin muutamat huovutettavat lapaset ja mahdollisesti jo hieman pukinkonttiakin täyttää.
Yhdet kirjoneulelapaset olisi myös suunnitelmissa, lisäksi nyt juuri olisi oiva tilaisuus vihdoinkin toteuttaa neulotut sormikkaat, joita olen jo kauan ja hartaasti suunnitellut. Aina on mukamas ollut muuta (tärkeämpää) tekemistä, mutta jospa nyt?!
Katsotaan sitten taas kuun lopussa, mitkä suunnitelmat toteutuivat ja mitkä niistä vaipuivat ikuiseen unholaan muiden inspiraatioiden alle :).
 
 
Virkkasin taannoin Jengasta nämä tossukat. Niistä kyseli Meelu, mutta täytyypä vastata, etten ole tossuja vielä muuten käsitellyt kuin kerran pessyt normaalissa pyykissä. Pesu tiivisti ja  tukevoitti hieman tossuja, mutta ei varsinaisesti huovuttanut.   
 
 
Napsittiin me lisää kuvia villahousuistakin. Joko sanoin, että kyllästytti tuo 2 o, 2 n. Tein silti sitä ohjeen lisäksi muutaman lisäsentin molempiin päihin ja juuri sopivasti (muttei liikaa) tuli kasvunvaraa.
 
1030712.jpg
 
 
Tänään ajattelin muuten pitää neulomisesta vapaapäivän. Saapas nähdä, onnistuuko!
 
 
Hyvää Pyhäinpäiväviikonloppua lapasten ja muiden mukavien lankaprojektien seurassa!
Meillä on vaihteeksi turnauksia tiedossa :). Matkaneuletta miettimään siis, mars.