Mulla ei oo mitään (käsityö)tekemistä!
Äitii.
 
Kaksikin kesäneuletta on kyllä aika tehokkaassa ideoimispisteessä. Tällä kertaa haluaisin kuitenkin ihan oikeasti vähän suunnitella ennen kuin aloitan tekemisen, mutta siinäpä se kompastuskivi sitten taitaa ollakin. Ei suunnittelemalla tuu ikinä valmista, koska ideoita on ihan liikaa, enkä tiedä, mitä niistä toteuttaisin.
Langat ei puhu mitään, ne on nyt jotenkin pahalla tuulella. Kuitenkin sormet syyhyäisi aloittamaan, etenkin kun kevään juhlia varten olisi hyvä olla olemassa jotain päällepantavaa.
 
Parhaiten inspiroisi pienet lankanyssykät, joista juuri saisi kuopukselle jotain. Monia pieniä keriä olisi, vieläpä Spectrumin väreissä. Silti ainoa, joka juuri tällä hetkellä ei taatusti tarvitse  yhtään hametta, neulepuseroa eikä edes villatakkia, on kuopus.
 
Nyt olisi sopiva tilaisuus odotellessa tehdä jotain pientä, esim. vaikka siskonvauvalle, tai jotain tuliaisviemisiä jemmaan tai sukkia tai myssyjä tai ihan mitä vaan.
Jotenkin ei nyt vaan ideat, ohjeet, langat ja muut systeemit kohtaa toisiaan.
 
Buttonyhan on mulla kesken, mutta se on siirretty pakkoneulontaosastolle, eli 10 rivin päivätinkiin.
Pitäisi kuitenkin ensin löytyä toinenkin 5 mm pyörö, että saisin nuo hihat tehtyä samaan aikaan. Tällä kiinnostuksen määrällä ja dementian asteella saan kaksi täsmälleen erilaista hihaa, jos nyt en neulo niitä molempia.
 
Taidan jatkaa ohjekasojen penkomista ja sitten ajattelin ehdottaa esikoiselle, josko se auttaisi mua yhden neuleen suunnittelussa.
 
537591.jpg
 
 
Ai niin, kuva. Villapallo laittoi taannoin alulle neulatyynyjen esittelykierroksen ja niitä mulla on useampikin. Käyttönupparit on kahdessa eri neulatyynyssä ja muistaessani kuvaan nekin joskus.
Tässä kuitenkin Unkarista tuomani matkatuliaisneulatyyny, joka roikkuu meidän keittiössä ja tässä on yleensä mun silmäneulat, parsinneulat, hakaneuloja ja muita hätävaraneuloja. On tosi hyvä, kun ne on aina käden ulottuvilla. Kuvasta on sensuroitu neulatyynyssä yleensä kiinni oleva säästöpossun avain :).
 
Pakko on sitten vielä sekin tunnustaa, että
+ 250 g.