Olipa kerran viikonloppu. Oli ja meni.
Lauantaina oltiin vaihteeksi poikain turnauksessa, jonka piti olla sellainen suunnilleen puolen päivän juttu. Lähdettiin liikenteeseen koko porukalla, tarkoituksena pikkaraisen hummailla matkalla muutenkin.. Perillä odotti yllätys, kyseessä olikin vähän isompi turnaus ja siellä menikin sit ihan koko päivä. Onneks oli paljon lankaa mukana :)!
Vihreitä tekeleitä aloittelinkin oikeastaan juuri tuota turnausreissua silmällä pitäen. Samosta tikuttelin mukana olleet kerät loppuun ja virkkuukin edistyi sen verran, mitä ilman mittanauhaa uskalsin tehdä.
 
473624.jpg
 
 
Virkkuu on aika pahasti vaiheessa, sillä nyt tuli tenkkapoo. Puolet langasta on käytetty ja tässä mennään. Mihin mahtaa yks jäljelläoleva vihreä Mandarin Petit riittää. Voisin yhdistää tuohon nyt jotain kukkaistutuksia tai sit vaan raitoja ja mitatkin on vielä vähän etsinnässä. Taitaa tämä virkkuu siirtyä hetkeksi odottelemaan sitä kuuluisaa inspiraatiota. Onneks sen ei tarvitse yksin odotella :). Jos jollekin tulee mieleen hyviä jatkoehdotuksia, niin hihkaiskaa ihmeessä! Tähtäimenä jakku tai bolero, koko 100.
 
 
Mulla on nyt yks erityinen päähänpinttymä, haluaisin tietynlaisen kesäneuleen tai virkkuun itselleni kesäksi ja mallia oon nyt kaks päivää jo miettinyt. Eilen jopa aloitin pätkän, mutta lopetin sen sitten hyvän sään aikana. Ensinnäkin mulla on nyt jo liiankin "muutama" keskeneräinen tekeillä ja toisekseen en osaa millään päättää A) mikä lanka B) mikä väri ja C) teenkö alhaalta ylöspäin vai ylhäältä alaspäin?
 
 
Kevät on sitten kummallista aikaa. Tavallaan valo ihastuttaa ja virkistää ja ihana ulkoilma vetää pihalle puuhailemaan. Toisaalta se loputon kura, lika, pöly ja muu möhnä ärsyttää, harmittaa, kiukuttaa ja väsyttää ihan suunnattomasti. Puhumattakaan tuosta toivottomasta vaaterumbasta. Tuntuu, että kaikki huushollin vaatteet pyörii nyt jaloissa ja silti ei koskaan löydy just oikeaa vaatetusta, kun lämpömittari ja ärsytyskäyrä tanssii sambaa keskenään. Jos hiukankin antaa periksi, niin pahanlainen kevätväsy kyllä vaanii koko ajan nurkan takana. Valoisiin aamuihinkin pitää taas totutella :).
 
Kaikki muut talon kellot oli tietysti siirretty uuteen aikaan, vain herätyskello näytti tänä aamuna puutaheinää :D. Tuli äkkilähtö koululaisille.
 
 
Nyt me lähdetään hakemaan vähän apskartelutarvikkeita kuopuksen kanssa, joten heikun-keikun ja hyvää viikonalkua! Kevätenergiaa kaikille!
 
 
P.s. IIK + 50 g (kunseloppuniolipakkoostaalisää.....seliseli)