Toissailtaina sain valmiiksi valkoiset pitsisukat. Tarkoitus oli pitää niitä jonkinlaisena välityönä, mutta jotenkin mua sitten alkoikin ärsyttää 2½ puikoilla tikutettavat sukat, jotka ei oikein edistyneet. Tai ehkä mua enemmänkin ärsytti se, että kahdet sukkapuikot oli kiinni samassa työssä eikä uuttakaan oikein päässyt siis aloittamaan.
Oli muuten tosi fiksua tehdä sukkia yhtä aikaa. Kun ne lopulta valmistuivat, ei ollut enää sitä rasittavaa toista sukkaa pinnisteltävänä eikä epälukuisia kavennus- tai nostosilmukoita muisteltavana!
Voi olla, että nää jää odottamaan pukinkonttia tai jotain muuta jemmaa. Mun käsialalla Nalleen sopii kyllä selvästi paremmin kolmosen puikot, pitää muistaa jatkossa. Varret olis voineet olla pidemmätkin, mutta kun lankaa oli vähän naftisti, niin otin varman päälle.
 
70322.jpg
 
Eilen aamulla ehdin sitten jo katkaista ensimmäisen eebenpuikkoni. Yhyy, niillä kun olis niin kiva kutoa sukkaa :(.  Juu, luit oikein, aloitin tosiaan heti uudet sukat, vaikka ei oikeastaan pitänyt. Miten tästä sukkakoukusta (tai -puikosta) oikein pääsee irti??
 
Fufoilijat, käykääpä laittamassa Kristalle sähköpostiosoitteita, niin saatte kutsun ja pääsette kirjoittelemaan Fufo-blogiin ihan itse!!