Edit lopussa
 
Kaikenlaisia projekteja ja tempauksia, väriteemoja ja hamstereita (johon osallistumista ehkä vielä harkitsen)  on taas tulossa. Jotta homma ei ihan leviäisi käsiin, kokosin listaksi suurin piirtein kaiken, mitä komeroissa luuraa.
Voihan se silti tietty levitä, mutta onpahan jotain mustaa valkoisella lähtötilanteesta ;).
 
Ikuisuusprojekteja riittää. Sana Ufo on jotenkin syyllistävä, Keskeneräinen taas liian pitkä eikä kaikki voi olla kesken, jos niitä ei enää edes muista.
Ikuisuusprojekti sanana ei tietysti sovi ihan joka työhön, mutta on jotenkin armeliaampi. Osa on ihan vaan matkan varrella unohtuneita.
 
Laitan listan omaksi postauksekseen sekä blogin erilliseksi sivuksi, mutta toivon mukaan näille myös joskus tapahtuu jotain ja sivulista siten muuttuu (lyhenee?). Tämänpäiväinen lista olkoon sitten se vertailupiste, josta voin käydä joskus katsomassa, onko yhtään keskeneräistä vähentynyt, vai lisääntyykö ne yhä vaan.
 
Tällä hetkellä tekeillä on tämä syksyllä aloitettu ja tuumaustauolle päätynyt pusero.
 
     341799.jpg
 
Tennessee on (mulle) siitä hankalaa neulottavaa, että 3 mm puikot on liian pienet ja 3½ liian isot. Juuri tuota välikokoa mulla ei ole, enkä nyt juuri tätä yhtä työtä tai lankaa varten aio niitä hankkiakaan.
Helmassa ja hihojen kohdalla syntyi se pitkäksi venähtänyt tuumaustauko, kun en millään keksinyt, millaisen reunuksen puseroon tekisin. Myös viimeisen kerän korkkaaminen jo helmassa sai alkuperäisen ajatuksen puolipitkistä hihoista kuulostamaan vähän arveluttavalta.
Tarkoitus on nyt seuraavaksi neuloa tämä pusero valmiiksi.
 
Yhdet sukat etenee myös, koska haluan aloittaa seuraavat sukat.
 
Muuten on ollut aika säpinätä, joten esim. Muoriska joutuu odottelemaan Wooleja ensi viikkoon.
 
Säädän noita sivulistoja ja edith...
 
Kiitos kommenteista, vaikka tulikin vastattua vähän äkkiseltään ja valikoiden.
Tää päivä on mennyt jokseenkin tyystin lentopallon merkeissä. Päivään mahtui yksi vierasturnaus, 2 treenit, liigamatsi sekä pallotyttövuoro. (Mä en ollut se pallotyttö kuitenkaan :D).
Vollibolli hela dagen. Phuuf.
 
Pusero on siis Ullan nerokas ylösalaisraglan, mun lempparipuseromallini.
Tässä tapauksessa rullakauluksella ja vähän erilaisella helmalla, sekä lisäykset tehtynä ilman langankiertoreikää.
 
Jonskulaisella on muuten lankavaihto tulossa tai menossa, käykääs katsomassa ja osallistumassa. Mä mietin vielä, kun oon yrittänyt samanaikaisten tempausten määrän pitää 1-2:ssa.
Katsotaan ny, mitkä tempaukset mukaansa tempaa :D. 

Jos NYT vihdoin ottaisi kutimen kauniiseen käteen ja hengittäisi normaalisti hetkisen. Heip!