Kiitos kaunis ihanista kommenteista tilkkupeittopostiini! En oikein enää muistanutkaan, kuinka hauskaa on jakaa ilo valmistuneesta työstä kanssaneulojain kanssa.
Peitto on kotonakin kovasti suosiossa ja kyllähän minä sitten jo aloitin uudenkin. Se on niin hyvä telkkarineule. Lämmittääkin neuloessa, kun on muuten niin koleaa.
Ajattelin tehdä vähän enemmänkin sellaisia perintöpeittosia lähipiiriin. Sukkalankojen jämät ja puolikerälliset tuskin loppuvat tästä huushollista koskaan, vaikka kuinka monta peittoa niistä kutoisi!
 
 
Sitten viime kerran olenkin siirtynyt hieman pienempiin neulomuksiin:
 
 
 
 
 
Lankaliigassa lupasimme tehdä vähän joulupalloja Silmu&Solmun uuden puodin jouluikkunaan.
Tällainen tyttö-poikapallo sitten syntyi. Novitan Nallea löytyi kotoa punaisena ja valkoisena ja ohjeen mukaan käytin 3 mm puikkoja. Aikas iso kuusenpallo siitä tulikin. Kuula pikemminkin.
Mahtaiskohan ennen joulua vielä ehtiä kokeilemaan toista kuviota vaikkapa Sisulla ja pienemmillä puikoilla?
 
Kyseessä on tietenkin norjalaisten Arnen ja Carloksen joulukuulabuumi. Pallon perusohje ei löydykään enää netistä, kuten meinasin vinkata. No, kirjassa (klik) on 55 erilaista palloa ja sitä voi tilata vaikka netistä.
Dropsin sivuilla on myös joulupallon ohje.
 
Voisihan näihin soveltaa vaikka mitä kivoja kirjoneulekuvioita, mutta jotenkin en nyt itse ihan jaksa kauheasti innostua tällaisesta näperryksestä. Tai ehkä meillä kerta kaikkiaan on jo niin tarpeeksi joulukoristeita, että yhtään uutta ei tarvita.
 
 
Muutakin pientä täällä olisi valmiina, mutta niistä on vain erittäin huonoja kuvia. Yritän saada vähän parempia kuvia ja sittenpä näette ainakin jotain Lapaskuuhun ja tumppuihin liittyvää.
 

Ps. Löysin sittenkin linkin pallon KLIK perusohjeeseen. Mihin lie kadonnut äsken?