Jokohan riittäis. Luulis meidän perheen tän talven yli selviävän näillä lapasilla - tosin kaks jäi ilman ja joku taas sai vähän ylimääräisiäkin. Yhdet, ehkä kahdetkin päätyy todennäköisesti lahjaksi.

Vähän yksipuoliseksi  toi tietysti jäi, kun kaikki huovutettiin. Kirjoneulelapsia suunnitttelin koko kuukauden, mutta eipä tullut tehtyä. Jäi sitten jotain tavoitteita ens kertaan :).

280004.jpg

2 aikuisten hahtuvalapaset, 2 angoralapaset, lasten Tovelapasia, hahtuvalapasia, virolaista villaa tummanpunaiset ja sitten noi miniminit yhteen jutskaan. Joulukalenteriinkin tietysti yks lapanen muistuttamaan hauskasta tempauksesta :).

Kaikki palkintojen lahjoittajat ovat suosiollisesti ja luottavaisesti valtuuttaneet meikäläisen arpomaan palkinnot, eli ne arvotaan sitten meillä kaikki samalla kertaa. Luulisin, että arvonta tapahtuu sunnuntai-iltana (jos synttärikemuilta jaksetaan) tai mahdollisimman pian alkuviikosta. Ilmoitan tietysti heti tuloksista ja sen jälkeen palkintojen lahjoittajat voivat sopia voittajien kanssa yhteystiedoista ja palkinnot lähetetään suoraan voittajille.

Aikataulu on hyvin väljä, älkää ottako niistä palkinnoista mitään paineita.. jos nyt vaikka jouluun mennessä?!

 

Kuvia: 264407.jpg

Tuulia on vielä selvitellyt tuota näkymättömyysongelmaa, toivottavasti asia selviää ja iso kiitos Tuulialle vaivannäöstä!! 

Listaa: 250352.jpg

Vielä ehtii tehdä ne peukut, jos jollain sattuu olemaan kesken ;)..