Minä ennen luulin, että siivoaminen kannattaa. Etenkin, jos tavaroita on kateissa, niin siivouspäivänä niitä sitten pullahtelee esiin. Nykyisin vaan tuntuu, että tavaroita ennemminkin katoilee juuri siivouspäivinä.

Olin jo vaipua epätoivoon (ed. postauksessa mainitun) ympyrätakkini kanssa. Jäljellä ei ollut enää yhtään langanpätkääkään työn jatkamiseen ja ne puuttuvat ufokappaleet luurasivat paremmassa piilossa kuin arvasinkaan. Onneksi sentään tänään löytyivät - siivotessa - ompelukorista! Taidetaan siis olla vielä juuri ja juuri voiton puolella, jos verrataan siivoushävikkiä löytyneisiin..

Pyykkäämisen suhteen olin jo siirtymässä vähän samoille kantsiiko-linjoille. Alkuviikosta oli meillä ainakin jo niin kosteaa, että paksumpi pyykki alkoi tuoksahtaa ummehtuneelta ennen kuin se ehti kuivua. Samostakkikin.. Njak. No nyt on taas auringonvaloa ja tuulentuiverrusta. (Hätsiih!)

Löysin siis kuitenkin ne kaivatut ufokappaleet. Nyt onkin probleema siinä, että ympyrätakki ehti yhdessä päivässä siirtyä ajatuksissa kauas taka-alalle. Ufonetsimisangstiin tarvittiin tukiapuneulontaa. Tarvitsinhan toisen työn myös matkaneuleeksi ja huomista Kahvilaneulontaa varten. Nyt on siis jotain pientä ja kivaa (myös) puikoilla.

2614981693_5ac610602f_m.jpg

 

Nyt taistelevat keskenään kaksi vakavaa neulonta-addiktiota: pyöriöneuloosi ja raglanoosi. Lienee syytä jatkaa tinkilinjalla tästedes. Vähintään 10 krs. ympyrätakkia päivässä, sitten vasta muita neuleita. Lupaan. Mikäli halukkaita ilmoittautuu, voin kyllä ilomielin tartuttaa pyöriöneuloosia muillekin :).

* * *

Uusi Ulla on taas tulossa. Esikurkistuspikakierroksella nappasin ainakin 5 työtä tehtävien listalle. Sinne listan hännillehän kyllä mahtuu. Jonon pää on luultavasti jossain Vladivostokin tienoilla tällä hetkellä. Ah hah.

 

2614971769_2e086ce6b4.jpg

Nyt menen ulos vähän istuskelemaan, puran nuo vanhat vartalokappaleet pois ja tirautan ehkä yhden pienen kyyneleen. Aina se vähän kirpaisee, kun kaunista neuletta ryhtyy purkamaan. Tsih. Vaan ei auta itku markkinoilla, hihat on ympyrätakkiin saatava!

 

Hauskaa viikonloppua kaikille! Virkistäkäämme itseämme ja eloamme kotomaamme iloisenkirjavissa kesätapahtumissa! Niitähän riittää joka lähtöön.