Koska olen ollut niiiiin kiltti ja suorastaan huhkinut Fuforintamalla, annoin itselleni luvan tehdä jotain kivaa pientä, jotain ihan uutta.

Ilmiselvästi virkkaus tuntuu nyt tosi hauskalta. Käsialakin alkaa ehkä vakiintua taas niin, että voisi jopa harkita virkattuihin verhoihin tarttumista. Jostain lähes 10 vuotta vanhasta Suuri käsityölehdestä oon aikoja sitten jemmannut tämän pipolätsän ohjeen virikkeeksi ja nyt sen tein. Lieri on leveämpi kuin ohjeessa, kun tykkään enempi hattumallisista kuin pipoista.

Luultavasti teen vielä toisenkin ja pari pienempää, näistä kun tykkäsi meidän miesväkikin. Ei kuitenkaan omissa päissään..

140609.jpg

 

Niin se piiiitkän pitkä lista ufoista eli keskeneräisistä töistä eli fufoista. Elokuu on siis vielä aikaa viimeistellä noita ikuisuudet marinoituneita tekeleitä 70969.jpg fufotempauksen puitteissa.

Mun Fufolistahan on näköjään parhaiten lyhentynyt virkkuiden osalta. Ristipistoja en ole tehnyt yhtään, mutta neuleita sentään jonkin verran. Kuvia ei varmaan kannata latailla moneen paikkaan, joten valmistuneiden fufojen kuvat löytyvät täältä, jossa olen pitänyt ufoista kirjaa.

Viimeksi valmistuneita ovat jämälangoista tehty peitto ja virkattu verkkokassi. Niiden lisäksi kaksi neuletta meni purkuun, joten lista lyhentyy sentään.