2825798146_465e2674ff.jpg

Flower Basket Lace Shawl (Ravelrylinkki)
Evelyn A. Clark
Lanka: Novita Maya, petrooli 80 g
Puikot: 5 mm
Koko: n.53 x 120 cm

Mikä onni, että ymmärsin joskus kauan sitten tulostaa tämän huivin ohjeen, kun se vielä oli ilmaiseksi netissä saatavilla.

Neuleblogistaniahan on ollut vakavasti huivioosioitunut jo pitkän aikaa. Luultavasti jokin muu onkin nyt sitten enemmän in, kun meikäläinen vihdoin sai tämän huivioositartunnan. Vaan mikäpäs tässä on potiessa, kun maailma on täynnä kauniita huiviohjeita. Ensiksi  "tarvitsin" ja halusin ison, harteille käärittävän huivin ja tein siksi taannoisen Minttumaarin.

Arkikäytössä käytännöllisempi huivi on kaulaan kietaistava, vähän pienempi huivi. Nyt mulla on sellainenkin, FBS eli Flower Basket Lace Shawl on mukavan pienikokoinen. Toki huivia voi halutessaan suurentaa lisäämällä mallikertoja. Kannattaa kuitenkin muistaa, että jos on jostain syystä tullut ostaneeksi kaksi kerää jotain kivaa huivilankaa, tai jostain työstä jää vajaat kaksi kerää jäljelle, niin tämä on juuri se oikea malli. Novitan wanhaa Mayaa meni nippa nappa 80 g. 

Yritin kuvata huivia ulkona ja sisällä, ylöspäin ja alaspäin, sivulta, edestä ja takaa. Hermot siinä meni ja tuloksena todellakin vain nämä kaksi suunnilleen julkaisukelpoista kuvaa. Toisessa näkyy huivi vähän etäämmältä, kukkakorikuvio on minusta aivan ihana! Toisessa sitten vähän lähikuvaa. Tykkään muuten ihan hurjasti  langan väristä!

Uusin suosikkihuivini tämä on ehdottomasti:

2825797286_e15bf7f3bb.jpg