Lupasin esikoiselle sukat jo tammikuun alussa, mutta neuloin ensin muita töitä.
Onneksi jälkeläiset eivät ole turhan ujoja. Kuulin lupauksestani sen verran monta kertaa, ettei se todellakaan päässyt unohtumaan.
Jotta lopputuloksesta tulisi varmemmin mieluinen, annoin esikoiselle tehtäväksi valita itse itsellensä Silmu&Solmusta sukkalangan. Oli hyvä tilaisuus päästä testaamaan kevään uusia sukkasävyjä, tässäpä se valinta:
 
 
Novita Nalle, Kukkaketo, Kielo.
(75% villa, 25% polyamidi, aloevera + jojoba)
 
On siinä langalla paljon nimiä ja ainesosia. Saattoi sisältää myös hieman pölyamidia :D.
Sukat painoivat valmiina 77 g ja kerään jäi lankaa 15 g. Nyssäkkä päätyy jämälankakoppaan odottelemaan kavereita, ei siitä yksistään mitään saa.
 
Sukkaprojekti 4/2010
Sukat ovat kokoa 38 - silmukoita 56.
Puikot olivat varressa 2,5 mm ja teräosassa 3 mm pyörö.
Olipa kiva neuloa vaihteeksi taikalenkillä.
 
 
Nämä menivät heti käyttöön. Toiveena oli pitkä varsi (65 krs.), jotta sen saa taitettua kaksinkerroin. Varmaan joku muotijuttu?
 
Nyt on nukenvaatteita puikoilla, katsotaan, minkämoinen setti maanantaiksi ehtii syntyä. Huomiselle turnausreissulle lähtee neulevermeet mukaan, mutkun oon kuskina, niin en kovin paljon taida ehtiä neulomaan. Rivi sinne, toinen tänne kuitenkin.
 
Olympianeulettakin pitäisi ruveta suunnittelemaan. Jos en muuta keksi, niin varmaan taas neulon jonkun villatakin :). Vai olisko hyviä ehdotuksia kisaneuleeksi? Mitäs muut aiotte urheilla?
 
 
Oikein kivaa viikonloppua, neulomisiin!!