Hei, kiitos kovasti sniikkerikehuista, olen oikein imarreltu :). Tykkään itse tosi paljon mallista, muistinko jo sanoa ;).

171403.jpg

Se perinteinen tossumallihan on kiva, mut tällä kertaa hain just tuollaista sniikkeriä - mahdollisimman simppelisti toteutettuna vain. Tätä sniikkerimallia tulee varmasti tehtyä paljon, on erittäin kätevä matkatyönäkin - varsinkin, kun tuon loppuosan voi neuloa kahdella puikolla.

Jotenkin tuo kärkialoitus on niin nätti, nopea ja söpö! (eka tosin jäi vähän löysäksi, kun en mä malttanut mitään ohjeita lukea, mut nytpä tiedän senkin, et silmukat kannattaa luoda yhdelle puikolle ja ne ekat sukat nyt oli muutenkin niin hoopot )

Ohjetta toivottiin, joten minäpä naputtelen jossain välissä ohjeen ja laitan sinne jonkun kuvankin oheen, jospa meikäläisen hieman sekavasta selostuksesta sitten saisi paremmin selvää.

70969.jpg

Fufoilusta sen verran, että ilmoittautukaapa fufoilijat ensi viikon aikana  johonkin tai joihinkin "loppusarjoista".

Rohkeasti vaan kirjoittamaan tarinoita sarjaan 3 - ihan  lyhytkin katsaus fufoilusta käy. Jos kuitenkaan kukaan ei rohkene tarinaa julkaista, lahjoitan minäkin palkintoni sarjaan 2 ja se arvotaan sitten siellä. Käykää fufoblogissa lukemassa asiasta lisää.

Ja tietysti nekin, jotka eivät  saaneet fufoiluaan tällä kertaa käyntiin, voisivat kuitata oman tilanteensa. Saadaan sitten palkinnot arvottua, kun kaikki ovat jotain kommentoineet.

 

Omakin fuforaportti on vielä tulossa, mut luultavasti illemmalla siitä lisää. Jospa jotain uusiakin kuvia sitten olis näytettävänä..

Mukavaa lauantaipäivää kaikille, nyt ulkoilemaan!!