Olen näköjään alkanut asetella itselleni kaiken maailman tavoitteita. Tänään aloin noloilla itsekseni, kun huomasin, että kaavailemieni neuleiden sijaan osallistuminen esimerkiksi Väriprojekti Spectrumiin on ollut enimmäkseen pinkkien, keltaisen ja vihreiden lankojen hankintaa. Eilen viimeksi keltaista, tänään pinkkiä ja vihreää. Lisäksi olen saanut aloitettua ennätysmäisesti uusia töitä kyseisistä väreistä.

Mutta tämähän onkin vallan mainio näkökulma väri-iloitteluun!! Tykkään esimerkiksi vihreistä langoista, etenkin näin keväällä ja alkukesästä tosi paljon. Nehän ovat ihania, joten minäpä ryhdyn taas nauttimaan niistä väreistä - ja langoista!!

612907.jpg

 

Kun halusin jatkaa hamsterikuun jälkeen langanostorajoituksellista elämää, sekin alkoi mennä juuri päinvastoin. Piti mukamas aina kuukaudessa kuluttaa lankaa enemmän kuin ostaa. Kissan viikset! Ensin karkasi mopo, sitten juna ja lopuksi vielä jumbojettikin käsistä, eli kävi juuri päinvastoin.

Osallistuin viime vuonnakin fufoiluun, kovasti piti vähentää ufoja kaapista ja vähitellen lopettaa sellaisten kertyminen nurkkiin. No, johan se tuli kerrottua, ufotkin vain entisestään lisääntyvät, kun yritän niitä hillitä.

 

Taidanpa seuraavaksi vähän relata ja ottaa semmoinen lungimpi meininki näissä lanka-asioissa. Mitä sitä langanostoista vinkumaan, keskeneräisiä murehtimaan ja huonoa omaatuntoa potemaan. Hui hai!!

Koska viimeksi olen neulonut ja virkannut vihreää, taidankin painua tästä saman tien aloittamaan ainakin yhden uuden keltaisen jutun ja pinkkiäkin olisi kyllä ideoitavana. Niistä tulee taatusti hyvälle tuulelle.

 

Semmoista tässä vielä mietin, että onkohan joku tehnyt (yrittänyt tehdä) Novitan kesänumerosta sitä virkattua tytön hametta? Tosin teen vain sitä yläosaa, mutta pienimmällä koolla (muistaakseni 92 cm) tulee varhaisteini-ikäisen kokoista vaatetta?! Vähän epäilyttää se työ muutenkin, kun virkatessa jotenkin mun mielestä bambulangan ihana pehmeys menee vähän haaskuun. Tulin kuitenkin jo luvanneeksi valmiin työn Neito Esikoiselle, joten täytyy se valmiiksi tehdä.

Lapset on muuten kamalia piiskureita. Niille kun menee jonkun vaatekappaleen lupaamaan, niin sitten kyttäävät vieressä koko ajan ja huomauttelevat, jos ei sormi vääränä koko ajan virkkaa just sitä luvattua tekelettä :). Mistä lie oppineet moisen tavan...

 

Nyt täytyy jo vihdoin mennä vähän kutomaan, kun koko päivä on mennyt muita häärätessä. Leppoisaa ja värikästä viikonloppua kaikille!!

Käykääs muuten ilmoittautumassa Fufoiluun