Viininpunaiset palmikkolapaset:

Palmikkokuvio Brigid-sukista, siis sama kuin näissä
(Ohje ja Ravelry-linkki)
Lanka viininpunainen 7V + punainen Novita Jussi, yht. 80 g
Puikot 3 mm
Oikein hyvät lapaset ja lapaskuun tiliin keikkuvat he.
 
Mutta.
Mikä on, kun mä en osaa tehdä tarpeeksi pieniä lapasia. Sama vaiva siis kuin sukissakin. Mittaan ja mittaan ja sitten niistä kuitenkin tulee aina mulle itselleni sopivia. Oliskohan se alitajuista, kun tykkäsin niin tuosta palmikkomallista.
Eikähän se muuten mitään haittaisi, mutta kun tarkoitus olisi lapasia (ja sukkia kans)  tehdä välillä muillekin perheenjäsenille.
 
Pitäis varmaan tehdä nyt saman tien uudet samalla mallilla ja reilusti vähentää silmukkamääriä ja kerroksia joka käänteessä. Nyt vielä, kun silmukat on vielä tuoreessa muistissa.
Mutta kun on niin monta muutakin kivaa mallia, jotka tykkäisin tehdä.
 
 
Palmikot on jotenkin niin seesteisiä :).
 
 
Tampereen messut lähestyvät, ootteko ehkä huomanneet. Jiihaa. Mahtaakohan joku muukin suunnata kulkunsa Pirkkahalliin ens viikonloppuna :).
Viime yön minä jo pyöriskelin unetonna miettien, miten kaikki ensi viikonlopun sovitut ja toivotut ja muuten tärkeät menot saisi sullottua 2 ja puoleen päivään.
Nyt alkaa näyttää jo suht toimivalta tuo lukujärjestys ja näillä näkymin sunnuntai on sitten meikäläisen messupäivä.
Hauskaa, kivaa, jänskää!! Harmi tosin, etten taida nyt osua muiden lankaliigalaisten kanssa samaan aikaan paikalle. Vaan ehkei siellä silti ihan ypöyksin tarvitse kuljeskella :D.
 
Pitäsiköhän muuten tehdä jo vähän ostoslistaa.....