Suuret kiitokset kaikista ihanista kommenteista! Iso neule teettää ison työn, mutta on myös iso ilo :).

 

Mulla olisi kyllä yksi ihkauusi, eilen valmistunut neule, mutta siitä puuttuu vielä yksi pukeutumisen kannalta olennainen osa. Kuopus on vaihteeksi kotona, toipumassa hiihtolomaflunssasta, joten en pääse ainakaan tänään kuminauhakauppaan. Toivottavasti pääsen pian, koska haluan kyllä mahdollisimman pian päästä sovittamaan uutta neulomustani!

Odotellessa voisinkin raportoida helmikuun neuleet. Helppo tehtävä tällä kertaa, koska neuloin paljon paksua lankaa, mutta näköjään vain 5 työtä valmistui. Yhteensä lankaa kului 1058 g.  

  • 2.2.  tiskirätti Doily Style, turkoosi King Cole Bamboo Cotton 25 g, puikot 3,25 mm (1.-2.2.)
  • 5.2. tiskirätti Doily Style turkoosi King Cole Bamboo Cotton 25 g, puikot 3,25 mm
  • 5.2. kauluri Teetee Cacao l.valk. 73 g, puikot 5 mm (30.1.-5.2.)
  • 7.2. tiskirätti Doily Style turk. King Cole Bamboo Cotton 25 g, puikot 3,25 mm
  • 28.2. harmaa villapusero XL, Novita Isoveli 910 g, puikot 4,5 ja 5,5 m 
Alkuverryttelynä valmistui 3 turkoosia tiskirättiä samalla mallilla ja samalla langalla, eli turkoosista King Cole Bamboosta. Yhteen riepuun menee aina n. 25 g lankaa kun neuloo 3,25 puikoilla. Kerästä tulee siis vielä neljäskin rätti.
 
 
Sain myös Silmukatilta testattavaksi ihanaisen höyhenenkevyttä Teeteen Cacao-lankaa. Lupasin neuloa Silmu & Solmuun jonkun esimerkkineuleen ja siitä tuli putkikauluri tai tuubihuivi (tai mikä se nyt oikein onkaan) Silmu & Solmun ikkunaan. Esikoinen on varannut kaulurin itselleen. En muistanut kuvata tuubia, mutta ohje ja kuva löytyy täältä. Tein ilman nappilistaa kylläkin.
 
 
Varsinainen helmikuun 2011 The Projekti oli miehen Isovelineuleen teko. Siitä olen sekä iloinen, että ylpeä. Noin ison neuleen neulominen on iso urakka niin käsille kuin hartioillekin ja pelkkä aloittaminen vaati aika paljon tsemppiä.
Onneksi mies osallistui neulomisprosessiin ihan mieluusti ja näytti suorastaan kiinnostuvan erilaisista hihamalleista ja kaulusvaihtoehdoista.. Villapaita on sittemmin ollut käytössä joka päivä .
Koska lanka on aika nöyhtääntyvää sorttia (tiesinkin sen kyllä), pitää varmaan kohta alkaa suunnitella toista puseroa vähän laadukkaammasta langasta.
 
 
 
Yksi iso huopalankaprojekti jäi tämän villapuseron alle ja puoleen väliin. Sen on syytä jatkua seuraavaksi. Jospa vain saan pidettyä puikkoni erossa kaikenlaisista ihanista keväthoukutuksista vielä vähän aikaa.
 
Lankaliigan väki oli ainakin jo kovasti kevätneuleisiin kallellaan. Seuraavat houkutukset Lankaliigassa jo ensi lauantaina!
 
 
Uusi Ullakin taas tarjoaa kaikenlaista mukavaa neulottavaa. Voi tätä tehtävien neuleiden pitkänpitkää listaa!
 
Hyvää kevättalvista viikkoa kaikille!