Laitan nyt uuden erillisen postin tästä, vaikka onkin samaa eilistä aihetta.

Eilen ajattelin näköjään asiaa lähinnä omista lähtökohdistani, mutta tietysti tässä on niin erityyppisistä UFOista kysymys, että jollakin saattaa olla yksi, sitäkin suurempi (tai vastentahtoisempi) työ mielessä, kun taas meikäläisellä aloitusmaanikolla varmaan kymmeniä erilaisia.

Laitetaanko monta sarjaa, moniongelmaisille yksi ja sitten yhden ison työn kanssa painiville omansa?

Mulle riittää sekin, että mukana tukemassa ja kanssapainimassa on muutamakin kaveri ja saahan sitten mukaankin tulla lisää, ken tuntee kutsumusta asian suhteen.

Mietin vain, mikä olisi sopiva kannustin - lupa ostaa saman verran lankaa kuin on saanut kulutettua vaiko joku muu, esim. yhteispotti lankoja tms?

Kommentoikaa, jos on jotain sopivaa mielessä? Ja hep! saa edelleen hihkaista, kuka ylipäätään on kiinnostunut asiasta. Lisäsin Lapenkin sinne eiliseen listaan jatkoksi. Mut poistan kyllä listoilta, jos joku ei tunne olevansa vielä varma osallistumisestaan.. Ilmoitelkaa.

Nyt mä meen takas keittiöön, oon ollut siellä melkein koko päivän, mutten oo kyllä saanut kummempaa aikaseks. Ja ne kokkailut ei (valitettavasti) liity neulomuksiin mitenkään. Nyt piti vaan saada vähän istahtaa ja hengähtää.

Ainiin, kevätuutisia: peippo!