250352.jpg

Tämähän on kerrassaan uskomattoman mahtavan ällistyttävän upeata!!

Ei ole kuulkaas neulomisbläähistä ainakaan mulla enää tietoakaan. Kyllä tempaus kuussa (parhaassa kaksi?) saa mielen tosi virkeäksi! Tervetuloa mukaan kaikki!

 

Keräsin tähänastisista ilmoittautujista listan, jotta on helpompi nähdä, ketkä ja mistä blogeista ovat mukana. Blogittomillekin tämä sopii, siitä vaan lapastelemaan!

Muita sääntöjä ei ole, kuin että pidetään hauskaa. Yksikin lapanen riittää ja se voi olla ihan tavallinen, kirjoneule, huovutettu, kutistettu, litistetty tai vaikka solmittu. Sormikkaat käy, kynsikkäät, nukentumput, kintaat, patakintaat, ja vaikka Ullan pesukinnas. Tavoitteena voi olla  vaikkapa kiilapeukalon opettelu. Nyt vaan mielikuvitusta kehiin.

Tähän postaukseen voikin sitten ilmoittaa, miten lapastelu edistyy. Jos siis haluatte ilmoittaa valmistuneista lapasista hetimiten, niin laittakaa tähän postiin joku kommentti. Yritän matkan varrella aina vähän päivittää listaa, niin voidaan käydä kurkistelemassa toisten lapaskuulumisia ja ties vaikka saada uusia ideoita. Lopuksi voidaan sitten ottaa vähän lukua siitä, kuinka paljon lapasia saatiinkaan aikaan! Ehdotelkaa ja kommentoikaa sitten reippaasti, jos tulee jotain mieleen.

Jos muuten huomaatte, että jonkun nimi tai muita tietoja puuttuu listalta, huomauttakaa. Kopioin listan äkkiseltään ja napsin välistä lapasiin liittymättömät kommentit ja kellonajat pois, joten matkan varrella on voinut tippua jotain ylimääräistäkin. Tai sitten jonkun kommentti on vahingossa tullut kahteen kertaan tms...