Lupasin Miehelle leffaseuraa, joten tällä kertaa pikakuulumiset iltatuimaan. (Noinkohan "pika" onnistuu, vai unohdunko taas jaarittelemaan....)

 Maartsilta saapui tänään fufoiluarvontapalkinto, joka sisälsi aivan ihastuttavan taidokkaita silmukka- ja kerrosmerkkejä! Sanoin, ettei värillä ole väliä, mutta sain silti lempivärisiäni, vihreitä :). Lisäksi kuoressa oli mukana herkullisennäköistä (ei vielä maistettu)  luomusuklaata herkkuhetkiin ja todella taitavasti tehty leppiskortti! Kiitos Maartsi!!

Valitettavsti kaikki palkinnosta ottamani kuvat olivat aivan käsittämättömän epätarkkoja.  

 

Itse olen kasaamassa pientä fufoilun arvontavoittoa Pelagialle, mutta se on vielä hieman vaiheessa. Pitäisi ehkä laittaa isompi vaihde päälle sen suhteen.. Huhujen mukaan eräs skootterilla liikkuva keskiäkäinen saattaa nimittäin ilmestyä mukaan huomiseen neuletapaamiseemme (klik). Sepä vasta hauskaa!! Onkohan muitakin vieraita tulossa - tässähän alkaa ihan jännittää... Toivotaan ainakin kaunista ilmaa!

Nyt täytyykin kiiruusti kääriä perhe valkosipulikääreisiin yön ajaksi, jotta pysyisivät tolpillaan huomenna ainakin sen parituntisen ajan. Jonkinlaista kesälunssaa on nimittäin ollut liikkeellä meilläpäin. En mistään hinnasta jättäisi neulomistuokiota väliin. Nyt etenkään, jos on kaukaisia vieraitakin tulossa!

 

Meillä aloitettiin nuoremman pojan synttärien juhlinta. Juhlapäivä on vasta reilun viikon päästä, mutta kesäaikaanhan kummit ja muut kakunsyöjät liikkuvat ristiin rastiin ympäri Suomen ja poikkeilevat kuka milloinkin. Näitä synttäreitä juhlitaan perinteisesti ja varmaan siis tänäkin vuonna vielä pitkään. Taidanpa nyt mennä soffalle leffan ääreen sulattelemaan kakkua (nro 1) ja samalla suunnittelemaan huomisia neulomuksia.

Mukaan lähtee varmaankin ainakin yksi sukankudin... jota olenkin sitkeästi tikutellut, vaikka ainakin kaksi uusimman Ullan sukkaohjetta kuiskuttelee korvan juuressa kovin houkuttelevasti. Lisäksi nuo uudet Maartsin lähettämät silmukkamerkit haluaisivat ihan selvästi jonkun uuden villatakkineulomuksen puikoille, merkittäviin tehtäviin.

2655398120_8763e57c01_m.jpg

 

Mukavaa viikonloppua ja neulomisiin!!