Sattuupas sopivasti, kun on tämmöinen erityisjuhlava Karkausvuosi, niin nythän saakin oikein kunnolla juhlia hamsteroinnin päättymistä. JOs mopo vaikka pahemminkin karkaa käsistä, niin sehän johtuu ihan vaan Karkausvuodesta :). No en kuitenkaan ole vielä retkahtanut lankaostoksiin. Itse asiassa tein jo muutama päivä sitten mielikuvashoppailuja niin tehokkaasti ja laajalla rintamalla, etten enää muista, mitä lankoja silloin halusinkaan.

Nyt on aika sekalainen fiilis, kun kauheasti tekisi mieli aloittaa uusia töitä, mutta mitään ei saa valmiiksi asti ja talo alkaa ihan pian hautautua käsityölehtien alle. Eilen kannoin vielä kirjastoautoltakin kasan Kauneimpia Käsitöitä (siis sitä lehteä) ja nyt oon sitten ihan päästäni sekaisin mallien paljoudesta.

Tämä kevättalvi on aika kinkkistä aikaa. Vielä tekisi mieli tehdä vähän paksujakin neuleita, mutta toisaalta tuntuisi järkevämmältä vähitellen siirtyä keväisempiin neulomuksiin. Mikä hurjinta, haistan ihan selvästi lähestyvän huuman, PALMIKKOhuuman!

Jostain syystä kaikenlaiset palmikkomallit näyttää nyt erityisen kiinnostavilta ja huomaan kovasti pohtivani, mitä niistä palmikoista oikein tekisin.

2300058249_75dee208c7_m.jpg

Ajatusten karkaillessa sinne sun tänne, virkkasin yhden rinkulan á 10 g ja aloitin sukat wanhan ystävän vastasyntyneelle Karkauswauvelille :).

Hyvää viikonloppua!!

 

P.s. Aikookos joku lähteä lankaostoksille huomenna?? Mitä on mielessä :) ?

 

P.s.2   Äh, taas unohtui jotain. KokonaisHamsterisaldo oli siis yli 2 kiloa. Kuvia hamsteritöistä on tässä SETissä, tosin tuolta edelleen puuttuu kuva ainakin toisesta Golden Compass-hatusta ja patalapuista. No, ne tärkeimmät kuitenkin löytyy :).