797704.jpg

Ihana lomaviikko on takana ja kuten asiaan kuuluu, hervoton pyykkivuori raivattavana.

Käsitöitä tein matkalla vain vähäsen. Lähinnä illalla virkkasin jotain pikkuruisen mökin pikkuruisen  pöytälampun valossa, joko esikoisen lukiessa meidän yhteistä kesäkirjaa ääneen tai Miehen lukiessa otteita omasta iltalukemuksestaan. Loppuviikosta sekin aika taisi mennä nukkumiseen. Meri-ilma, mökkielämä ja lomanvietto tottavie väsyttää, mutta mukavalla tavalla.

Otin lomalle mukaan muutamia erilaisia nyssäköitä puuvillalankaa ja tuhosin ensimmäiset jämäkerät tähän verkkokassiin. Kassiin käytin vihoviimeisetkin ripaukset Pirta Naturaa ja jatkeeksi laitoin Novitan Kotiväkeä 2-kertaisena.

797725.jpg

En ollut ihan varma, jatkuiko kassinvirkkaustempaus vielä, mutta kassejahan tarvitaan aina! Vaikkapa matkatuliaisten kantamiseen.. Malli on simppeli *1 pylväs, 1 kjs*, joka tekee verkosta mukavan jämäkän.

Ostin minä vähän lankaakin. Löysin joitakin Novitan vuosikertalankoja, mutten sortunut kuitenkaan ostamaan muuta kuin vähän Butterflyä. Näin myös ihka ensimmäistä kertaa Sandnesgarnin Fabelia.

Ensi kerralla sitten lisäraporttia matkavirkkuista mittojen, kuvien ja grammojen kera - nyt seuraava pyykkikoneellinen pyörimään.

Onpa mukavaa olla kotona taas!