Paketteja, tuoksua leipomusten ja kinkun. Kuusi, kynttilöitä, lauluja, naurua. Joulusauna ja glögiä....

Aatto on jo niin lähellä ja meidän joulukuusen alle on jo ilmestynyt paketteja. Joulupukin apujoukkoja on käynyt oven takana pitkin päivää... Joissain paketeissa ei edes ole nimiä, ne ne vasta jännittäviä ovatkin!

 

Lahjaneulomukset, ne vihoviimeiset Must-listalaiset ovat valmiita. Muutama muukin valmistui, kun olivat vain pieniä viimeistelyjä vaille valmiita.

Muistaisinkohan niistä joulun jälkeen näyttää kuvia, vai onko sitten jo ajatukset taas uusissa jutuissa. Jotenkin tämä joulua edeltävä elämä tuntuu heti pyhien jälkeen niin kovin epätodelliselta ja mieli halajaa jo uusiin projekteihin. Samaisesta syystä voisi kirjanpitokin jäädä keskentekoiseksi, jos ei sitä tässä nyt saman tien päivittäisi ajan tasalle. Kahdet hyväntekeväisyyssukat ainakin olisi tehtävien listalla odottamassa.

Vilautan pikkiriikkisen kuvan yhdestä viimeksi valmistuneesta. Ettehän sitten lavertele, jos tunnistatte, mitä kuvassa on :). Oletan, ettei saaja ehdi enää täällä kuvia kurkistella ja täytyypä vartioida kuvaruutua topakasti.

Tässäpä vielä viimeisimpien valmistuneiden lista muistiin merkittäväksi 23.12.:

464 g + 45 g = 509 g + 95 g + 440 g + 9 g = 1053 g

  • vihreä Fritidsgarn, 9 g, puikot 6 mm
  • Damaris Color 440 g, puikot 6 mm
  • 7 veljestä 95 g, puikot 3½
  • Regia Silk, 45 g, puikot 4 mm

 

1153711.jpg

 

Kiitos ihanista joulutoivotuksista!

 

Rauhallista ja Onnellista Joulua kaikille!

Tapaamisiin :).