445219.jpg

Näin tämän kanasen jo muutamassa blogissa erilaisina versioina ja ohjehan löytyy Möhönasun blogista.

Lankana mulla on keltainen Samos Lollipop ja koukku 3½. Aika tiukkaa teki virkkaaminen suhteessa pienellä koukulla noinkin paksua lankaa, mutta tulipahan tiukka yhden munan kanamamma. Siis yksi tavallinen kananmuna mahtuu juuri sopivasti tuonne sisälle. Silmät puuttuu nyt, kun ei tulleet ekalla yrityksellä oikein hyvän näköiset.

Tää on helppo ja kiva malli ja periaatteessa näitä vois tehdä vaikka koko parven, mutta saa nähdä, montako oikeasti tulee tehtyä. Tuppaa mulla innostus hiipumaan, jos täytyy kovin monta juttua tehdä samalla mallilla. Paitsi niissä tapauksissa, kun jään ihan koukkuun enkä osaa ollenkaan lopettaa.

Tämä olikin sitten maaliskuun ensimmäinen valmistunut käsityö. Rasti seinään: X.

Kaksi tempaustakin on menossa, 445285.jpg ja Project Spectrum (kuvagalleria). Viime vuonna Spectrumin värit oli näin alkukeväästä punainen + pinkki ja keltainen + oranssi. Ne jotenkin kolahti ihan täysillä ja nytkin tuonväriset langat kiinnostaisi paljon enemmän kuin sininen, harmaa ja valkoinen. Taitaapa tämän ekan kahden kuukauden Spectrumsaldo jäädä aika niukaksi, vaikka turkoosia on kyllä jonkin verran ollut kuvioissa. Ne vaan ei halua valmistua!

Novitalta taidan odotella seuraavaa lehteä, kun se kuitenkin on jo aika pian tulossa. Jotenkin en saa nyt tuosta edellisen lehden mistään mallista kiinni. NYS-projekti onneksi kestää vielä parisen kuukautta, joten enköhän siihenkin vielä mukaan ehdi.. Tennesseetä ja Bambua olis kyllä ihan kiitettävästi odottelemassa :).

 

Pahoittelut vielä bloginsäätöhäiriöistä. Joku mulle mysteerinen ongelma näyttää aina tulevan tuon otsikon näkymisessä. En tajua, mistä se mahtaa kiikastaa, sillä muissa blogeissa oon kyllä onnistunut vaihtamaan tekstin väriä ihan näkyväksi??

Voi olla, että haen uutta kuvaa vielä jonkun aikaa, jos löydän vähän jotain sopivia fotoja myös tälle uudemmalle koneelle.

Leppoisaa päivänjatkoa kaikille :)!

(Jos noi puikot törröttää liian pelottavasti, laittakaa kommenttia. Vielä lopuks bannerivaroitus; nyt kun hiffasin, miten toi kuva vaihtuu, luultavasti se saattaa vaihtua aika useinkin.)

- 11g