Lisäilin sivupalkkiin joitakin blogeja, vaikkei sitä listaa millään taida saadakaan ajan tasalle. Jottei kurkistus olisi ihan turha, tässä vielä meikäläisen auringonpaisteinen to do -lista.

Ylimmäisestä teen toppia itselleni, mutta kimaltavat Addin puikot häikäisevät niin, että auringossa sitä ei kerta kaikkiaan pysty neulomaan. Varmuuden vuoksi aloitin sitten kuopukselle pikku toppia. Keltaista lankaa on tasan kerä, joten topista tulee sitten sen kokoinen kuin tulee.

Ja eilistä värjäilyä viellä palleroinen tuossa keskellä. 120054.jpg

Kumma tauti tuo lankojen värjäily. Ensin en ollenkaan innostunut asialle ja eilenkin viimeksi manailin, kun ei jälki ole aina ihan sitä mitä luulee. Eilen kuvittelin värjääväni oranssia. Nythän mulla on jo monta erilaista erää värjättynä ja silti sormet syyhyää lisää kokeiluja, värisekoituksia, läträämistä.... lisää.

Äsken virittelin mattotelineelle (vähän Muoriskan tyyliin) Isoveikkaa. On varmaan mukava joulukuussa palata asiaan, kun pukinkonttiin menevistä kämmekkäistä loppuu raitalanka kesken. Siellä sitten tuulessa ja tuiskussa krapataan jäätä telineestä ja veivataan lankaa ympäri ämpäri.