No niih, tässä se nyt on!
 
Kauan pähkäilty ja lopulta valmiiksi kursittu Kuura-liivi.
 
996494.jpg
 
Ohje: Novita syksy/2007, ohje 27.
Lanka: Novita Kuura 260 g,
Puikot: 6 mm, natisevat muovipuikot ja painavan liukas metallinen pyöröpuikko.  Kriiks.
Muutokset: tein liivistä reilusti pidemmän kuin ohjeessa ja kaula-aukon aloitin vasta hihansuiden kavennusten loppuvaiheessa. Pituuden vuoksi lankaa meni runsaasti, mutta siihen olin varautunutkin.
 
Tämä olisi kannattanut tehdä pyörönä, koska silloin ei olisi tarvinnut purkaa puoliksi kursittuja sivusaumoja edes takaisin. Jo neuloessa vaihdoin nimittäin varmaan sata kertaa mielipidettä neuleen oikeasta puolesta. Oli se vaikeaa. Lopulta otin liivistä kuvan kumminkin päin ja katselin niitä sitten kuvaruudulta.
Vähältä piti, etten laittanut tänne blogiin äänestystä päätöksen avuksi.
Nyt oon tyytyväinen, sillä ns. oikea neulos päälläpäin tämä näytti vielä himpun verran micheliinimmältä. Esikoisen mielestä tämä näyttää nyt siltä kuin olisi nurinpäin :). 
Itse asiassa nytkin vähän jänskättää, miltä liivi mahtaa kuvaruudussa julkaistuna näyttää?
 
On tämä kyllä ihanan lämmin ja pehmoinen, joten eipä kai se haittaa, vaikka mä näyttäisinkin vähän vaaleanpunakukertavalta lumiukolta täällä kotioloissa.
Nähtäväksi jää sen sijaan, tohdinko tämä ylläni koskaan kotiovesta ulos tepastella!? Kuuraa ostin jo kauan sitten. Nyt olisin ihan varmasti ostanut eri väristä (joko harmaata tai beigeä), mutta en sitten tohtinut uutta Kuuraa ostaa, kun edellisetkin oli vielä neulomatta. Toisaalta tykkään juuri tuosta marjapuuronpunaisesta sävystä langassa.
 
Tarkkailun alla on seuraavaksi se, miten Kuura käyttäytyy jatkossa ja nimen omaan käytössä. Aiemmin tehdyistä Teddypipoista on vähän pörhöisyys lähtenyt, mutta esim. kuopuksen pusero (tämä) on vain mukavasti tiivistynyt pesuissa ja käytössä. Kyllä tämä tämmöinen pehmeä ja paksu lanka välillä on ihan mukavaa vaihtelua.
 
 
Seuraavaksi on taas poikain turnauksia tiedossa, joten eipä taida paljon tulla neulottua, vaikka runsaahkosti istuskelua onkin luvassa. Damaskeja tein eilen automatkalla 2 senttiä, tänään en vielä yhtään..