2186773.jpg

Teijan ovela joulukalenteri piti salaisuutensa loppuun asti, mitä meikäläiseen tulee. Toki virkatut varpaat antoivat vinkkiä, että joku lentävähkö otus olisi syntymässä, mutta en minä pöllöä missään vaiheessa arvannut. Pingviiniä tai kanaa veikkailin kyllä aika pitkäänkin.
 
Loppuvaiheessa kalenterinteko tuppasi kovasti hidastumaan, mutta viimeistelin kuitenkin molemmat pöllöt "jo" Joulupäivänä.
 
Toinen on neulottu turkoosista ja kirkkaanvalkoisesta seiskaveikasta, toiseen käytin kaksinkertaista sisua vaaleanvihreän ja luonnonvalkoisen yhdistelmänä.
Hauskat pöllöt näistä tuli ja kun muut neuleet eivät edistyneet yhtään, oli mukavaa kuitenkin jotain saada tässä joulun tienoillakin valmiiksi asti.
 
Seiskaveikkapöllö (turkoosi) painoi ilman täytteitä 115 g ja sisupöllö puolestaan 130 g. Puikot olivat 3,5 -milliset. Oli kyllä vallan kätevää neuloa kahta pöllöä yhtä aikaa. Tuli kaikki kavennukset ja lisäykset tehtyä aina samalla vaivalla ja muistamisella. Turkoosi pöllö jäi vähän laiheliiniksi, en oikein tiennyt, paljonko täytettä siihen olisin lykännyt. Vaaleanvihreä onkin sitten sitäkin tuhdimpi ja pönäkämpi tyyppi. Oikea ukkopöllö.
Ihan yhtä söpöjä mun pöllöistä ei tullut kuin Teijan omasta :D.
 
Kiitos vielä Teijalle hauskasta joulukalenterista ja ihanaisesta arvontapalkinnosta, joka mulle joulun alla arpoutui!
 
2186774.jpg
 
Kiitos myöskin kaikille mukavista joulutervehdyksistä! Olen niitä ilolla lukenut, kun olen koneella käväissyt. Lähinnä joulu onkin mennyt ristiin rastiin sukuloidessa, kinkkua ja konvehteja syödessä ja joululahjoja testaillessa. Jokohan huomenna vietettäisiin yksi ihan tavallinen arkipäivä :).
 
 
Tää on tosi tylsä blogi nykyään, kun ei tätä näytä kukaan oikein päivittävän. No, pitäis varmaan saada jotain taas neulotuksi, niin olis jotain blogattavaa. Jospa oikein pinnistelisin, niin saisinpa ehkä parit tumput vielä tänä vuonna neulotuiksi.
 
* * *
 
Tyrvään eikun Sastamalan Lankaliiga jatkaa muuten taas ensi vuonnakin kuppilaneulomisia kahden viikon välein, joten meidän alkuvuoden tapaamiset päivitän tuonne blogin sivupalkkiin. Ensi kerta on (onneksi jo!) 10.1. 2009.
 Löytyvät nuo toki Lankaliigan omastakin blogista.
 
 
Heikun-keikun taas ja oikein lystikästä loppuvuotta!
Pysytään langoilla :).