Joku nyt toistaa itseään yhä uudestaan. Vaikka itse sanonkin, malli on kätevä, kun sitä voi muunnella miten vain. Helmaosaa suunnittelin alunperin jopa raidalliseksi, mutten sitten kuitenkaan..

2384203497_9015b00cfa.jpg

Tästä tunikasta tulikin mekko, sillä tarkoitus oli käyttää jämälankoja reilulla kädellä. Jäihän noita vieläkin, silti.

Kuopukselle siis tunikamekko, jälleen Samostunikan mallilla. Helma on nyt entistä pidempi. Kysyin, laitetaanko sinne rimpsu vai pitsiä vai raitoja ja toivomus oli selkeä: rimpsu. Etuosaan katsellaan jotain kivoja nappeja tai muuta koristusta varmaan vielä myöhemmin. On sitten helpompi muistaa, kumpi puoli on etupuoli. Tai itse asiassa juuri tuota kuvaa tiiratessani juolahtikin mieleen yksi idea. Jeah! Toivottavasti ehdin toteuttaa sen, ennen kuin mokoma katoaa taas jonnekin!

Lankoina on kohtuullisen vanhaa Novitan Cottonellaa, josta olen tehnyt vuosia sitten neulepuseron nuoremmalle pojalle. Valkoinen on Novitan Ibizaa, josta muistaakseni tein aikoinaan itselleni kesätopin. Tämä ei nyt tietenkään ole mikään virallinen jämäblogityö, kun keriä oli vähän enemmänkin ja aloitinkin tämän jo viikonloppuna. Mutta jämälankatyö kuitenkin, semmoista lämmittelyä :).

Tämähän on muuten vähän Spectrumiakin, kun helmaosa on aikas mintunvihreää (tai voihan sitä vedenvihreäksikin ehkä nimittää?). Pitoon ja pesuun, käyttökolttu.

2385034206_be7c1cf834.jpg

Nyt pitää lähteä kerholle, joten moikkamoi!

 

/Päiville muuten oikein mahdottomanhurjansuurkiitos kauniista tunnustuksesta, jonka sain!! Palaan asiaan tuonnempana. Nyt tulee kiire../