897466.jpg

Nyt olis yhdet "sukanvarret" valmiina! Nämä on tietysti ne viime päivinä huokailua  aiheuttaneet, esikoisen tilaamat säärystimet. On ne samanmittaiset, vaikka kuvassa näyttääkin vähän eripituisilta.
Sinänsä ei olisi mikään ihme, vaikka olisivat mokomat vääntyneet ihan viutiloiksi. Loppusenttejä neuloessa meinasi silmukat pahasti jo sotkeutua toisiinsa, sen verran jänniä hetkiä aiheutti lentopallomaajoukkueen Belgia-peli EM-kisoissa. Hyvä Suomi, huikeeta!
 
897464.jpg
 
 
135 g Seiskaveikkaa ja pitkälti 2 o, 2 n resoria. Niin-niin tylsää neulottavaa, mutta mitäpä ei äiti lapsensa erityistoiveesta tekisi. Onneksi väritoive oli syksyisen kauniin keltainen eikä esimerkiksi pikimusta. Uurgh. Enpä muistanut mitata, miten pitkät noista tuli, tein vain melkein kerän loppuun ja päättelin.
 
Kaisa lupasi, että nämäkin polvenalusverhoimet kelpaavat Sukkasatoon, sain siis sukkatilin auki lopultakin.
841653.jpg
 
Vuodatuksella tuntuu vielä olevan hieman pulmia kuvien kanssa, mutta viimeksikin kuvat ilmestyivät lopulta kiltisti ruutuun, joten toivotaan samaa tällä kertaa. Jos mitään kuvia ei nyt näy, laita silmät kiinni ja ajattele vaahteranlehdenkeltaista seiskaveikkaa. Siinä ne.
 
Olisinpa juuri tänään halunnut kokeilla uutta bannerikuvaa tuohon yläreunaan. Eipä sitä näkynyt  kuitenkaan. Säätöä luvassa siitä syystä sitten tuonnempana.
 
 
Nyt haluan jotain tosi kivaa puikoille!! Missäs se mun To Do-listani taas olikaan?!