Niin kuluu aika nopeasti, ettei blogiakaan ole kukaan viikkoon päivittänyt. Ihan on retuperällä koko sivu, mutta eipä ole paljon neulerintamallakaan tapahtunut.

Jotain kuitenkin on puikoilta putkahtanut sitten viime näkemän, joten merkitsen niitä muistiin, ennen kuin unohdan nekin mokomat.

Lapaset. Aloitettu Lapaskuun aikana, vaan kesken jäivät ja monesti piti nytkin suostutella, ennen kuin jaksoivat maaliin asti. Perustumput ovat, Isoveli Colorista (73 g) 4 m puikoilla neulotut.

 

Lapaskuusta puheen ollen Sinikan voittama arvontapaketti on päässyt perille.

Huovutettu kassi myös valmistui neulonnan osalta, huovutinkin sen. Seuraavaksi pitäisi tarttua viimeistelyneulaan ja -lankaan. Vai jääköhän se sittenkin joulun jälkeiseen elämään mietittäväksi? Pirtin kehräämön karstalankaa kului 130 g  6 mm puikoilla. Pitäisi varmaan mittailla ja laittaa silmukkamäärätkin muistiin, sillä siitä tuli oikein hyvä.

Kassilangan lopusta neuloontui kännykkäpussi huovutukseen (luuraa sekin kuvassa). Messulangat näin hupenevat :). Muuta pientä neuloin tänään 6 gramman edestä. Kuvia kassista ja muista sitten, kun taas Flickr suvaitsee päästää minut sivuillensa huseeraamaan.

 

***

Joulukalenteri on nippa nappa aikataulussa. Kertaa 2.

 

***

Lankaa. Titityyn viimeinen (niiskh - mutta vink* uusi kierros on alkamassa) klubipaketti saapui sisältäen ihanuutta. Mukana oli vielä pieni jouluyllätyskin, lystiä.

Lankaa. Ilun klubipakettilanka vaihtui lennossa. I Wanted Candy  :). Kiitos ja niiaus Annashille, joka oli laittanut vaihtopakettiin jotain pientä ja suloista lisäyllätykseksi. Enhän minä hoksannut, kun niin kiiruusti paketoin Tuutin matkaan :D.

Nää ihan selvästi heti ystävystyivät :).

***

Lankaliigan pikkujoulukekkereitä vietetään huomenna, jee! On taas kiva nähdä, ties vaikka siellä ehtisi vähän neulomaankin :).

 

Jotain muutakin taisi olla mielessäni mun, mutta kun en enää muista. Viikonlopun mittaista hengähdystä toivotan kaikille! Ei saa liikaa stressata :). Kalenterinluukuissa ollaan (vasta) puolessa välissä!