Ensinnäkin, iso, lämmin ja hymyilevä KIITOS kaikille naputtelijoille hyvistä ideoista ja vinkeistä tuohon edelliseen postaukseeni. Mulla meni jo aivot ihan solmuun, mutta nyt taas raksuttaa paremmin, kun sain kelpo liudan myyjäisideoita! Lisääkin saa vinkata, jos jotain tulee mieleen. Ihan varmasti toteutan mainittuja, ehkäpä pannulappuja ja pikkusukkia ensi töikseni.

Myyjäistavaroiden kannattaa varmaankin enimmäkseen olla kohtuullisen pieniä/edullisia. Parhaiten menevät siten kaupaksi ja jos toisaalta jotain jää myymättä, niin ei ole sitten kauhean iso työ mennyt hukkaan. (No eihän se hukkaan mene, mutta juu nou...mihinkähän ne myymättömät myyjäistavarat mahtaa joutuakaan??)

***

Lapaskuusta seuraa tiedotus: SeijaP oli saanut pyynnön tai toiveen osallistumisesta lapastempaukseen. Voit lukea asiasta täältä ja mikäli tunnet tällaiseen hyväntekeväisyyteen voivasi osallistua, niin samaiseen postaukseen voi kommentilla jättää lupauksen osallistumisesta.

Tällä kertaa aikaa toteutukseen ei ole kovin paljon, sillä jo 22.11. lapasten pitäisi olla "menossa". Tarkennusta aikatauluun saamme varmaan vielä lähiaikoina Seijalta.

***

Otsikkoon liittyen; mulla on tas ihan liikaa puikkoja langoilla. Kun en oikein tiedä, mitä tekisin, eikä ole mitään The Isoa Työtä tekeillä, niin näköjään aloitan koko ajan uusia pieniä. Taidanpa ottaa itseäni niskasta kiinni ja laittaa ne ylös ja sitten teen itselleni tärkeysjärjestyslistan, josko tämä kaaos tästä vähän oikenisi.

 

Nyt meen tarjoilemaan iltapalaksi lämmintä pikarieskaa treeneistä kotiutuville (heti oitis pitää mennä vetämään ne rieskat uunista ennen kuin mustaksi muuttuvat), joten moi taas ensi kertaan :)!