Mää oon niiiiiiin tyytyväinen. Tein tän lopulta valmiiks ja tykkään.

135244.jpg

Pitsipalat tein alun perin ihan muuhun tarkoitukseen, mutta se idea kuoli sukupuuttoon. Sitten noi palat vaan halus kesätopin helmaan ja loppu piti soveltaa omasta päästä. Välillä piti työ jättää kesken, kun ihan joka paikkaan ei voi raahata vitivalkoista puuvillaneuletta. ja sitten tökki, kun en yhtään tiennyt, minkälainen yläosa toi halus olla. Mutta loppukiri neidin trikootoppi mittamallina kannatti. Tänään aamukahvipöydässä sain resorit tehtyä. (Joku josssain kyseli, onko jollain muulla tapana tehdä aamukahvipöydässä neuleita - viittaan että JOO!) 

Olin niin tohkeissani, etten malttanut lankoja päätellä ennen kuvan ottoa. Nyt ne on jo päätelty, mutta neiti topinomistaja ei oo nyt paikalla, siksi aamuiset Hiukan Kesken -kuvat.

135246.jpg

 

Eilinen meni kyläillessä, mutta saldo oli silti tuhansia silmukoita. Tavallaan miinusta, mutta silti plussaa! Fufotyö nro 15 päätyi langanvaelluskiertokulun osaseksi. Purin tekeleen ja omistan nyt oikein kivaa puuvilla-villa Victoriaa mukavan määrän. Siitä varmasti tulee vielä jotain oivallista, kun reppana pääsi siitä keskentekoisuuden suosta irtautumaan.

Nyt olis draivi päällä purkaa vähän muitakin tositoivottomia ufoja. Eiks vaan myki(stynei)lle langoille kannata tarjota mahdollisuutta korjaavaan puhekyvyn palauttavaan toimenpiteeseen?!