Pipoputki jäi päälle toisenkin kympin verran. Yhteensä siis tammikuussa putkahti maailmaan 20 pientä vauvapipoa. Toivottavasti ainakin osa olisi jo päätynyt pienten päiden peitoksi.

P1290035-normal.jpg

 

10 vauvapipoa, ohjeena taasen Hospital Hat, tiedot edellisessä postauksessa.

Lankoina monenlaisia sekalaisia villa- ja villasekoitelankoja. Tämä se vasta oivallinen jämälankatyö onkin. Aina tulee nättiä ja niin pientä nyssykkää ei olekaan, etteikö se pieneksi piponraidaksi kelpaisi :).

 

2 tiskirättiäkin sain tehtyä, tässä toinen niistä. Blend Bamboo taisi olla langan nimi, sen vyöte on jo pois hävinnyt. Oli ihan pakko ostaa, kun oli niin ihanan väristä :D.

P2050043-normal.jpg

 

Tekeillä on nyt taas monenlaista. Myssyä, nuttua, sukkia, dominopeittoa sun muuta sellaista. Kuopuksen toiveesta myöskin kilometrisukat. Edelliset pitkävartiset ovat jäämässä pieneksi, joten tarvetta on. Sopivasti sattui tuo neonlankakerä jäämään näkyvile ja lankavalinta oli sillä selvä. No, on sitä ennenkin neonvärejä käytetty, minusta tämä ei edes ole mitenkään kovin hirveä väriyhdistelmä ;).

 

P2050045-normal.jpg

Aika puurtamista oli kyllä tuo varsi. Tein kuten putkisukkaa, eli 3 o, 3 n -ribbiä, jota siirsin aina 5 krs:n välein yhdellä eteenpäin. (Vaiko taaksepäin?). Tuo putkisukka on osoittautunut aika hyväksi näiden pitkien sukkien varressa, jos ainakin välillä haluaa sukkien pysyvän ylhäällä. Yleensähän niitä käytetään sillä viisiin varret mykkyrällä.

 No nyt on pahin takana ja loppusuora edessä, kun olen jo kantapäänkin ohittanut :).

 

Ai niin, merkittäköön aikakirjoihin myös yksi lähetetty sukkapaketti. Nämä ovat kaikki jo aikaisemmin neulottuja, eri kokoisia lastensukkia. Lähtivät hyväntekeväisyyteen toiselle puolella maapalloa hyvin suljettuun maahan. Rukouksien kera.

 

P1270010-normal.jpg

 

Seuraava käsityö onkin sitten leivontaosastolta. Tuli luvattua Runebergintorttuja. Mars leipomaan, siis!