Loma! Huh, kun on kiireistä :). En ole paljon ehtinyt neuloa, mutta jotain kuitenkin:

2283735389_b9d40da4ee.jpg

Pusero: Samostunikan mitat ja silmukkamäärät
Puikot: 3½ ja 4½ mm (hihansuissa 4 mm sukkapuikot)
Lanka: Novita Julia 220 g
Muutokset: Etuosan keskellä pitsineulekuvio, hihat pitkät, ei joustinneuletta kainalon alle jne...
 
 

Halusin kahden Samostunikan jälkeen kokeilla vielä tuota matkan varrella syntynyttä ideaa pitsineuleesta, mutta en tottavie heti perään enää kolmatta kertaa Samoksesta. Löysin Juliaa muutaman kerällisen ja jo olikin aika saada nämä keltaiset keräleet puikoille! Juliasta taas en voinut kuvitella mekkoa tekeväni, joten päädyin tekemään pitkähihaisen neulepuseron. Tulipahan toditettua, että Samoksen mitat täsmäävät melkoisen hyvin myös Juliaan! Vink-vink.

Matkan varrella syntyi myös idea  tyttömäisistä hihansuista, joista neitokainen erityisesti ilahtui :).

2283736327_9b76f9785a.jpg

 

Muistan vallan mainiosti olosuhteet noin vuosi sitten. A) Hamsterikuun langanostopakko loppui, B) Novitalla oli euro/ kerä -tarjouksia, joita S. Vileenskä ei tietenkään voinut ohittaa ja C) Project Spectrumin nimissä oli vähintäänkin hyvä syy klikkailla mahdollisimman keltaisia ja punaisia lankakeriä ostoskoriin.

 

Aloitin tämän neuleen muuten heti, kun tunikat valmistuivat, mutta sitten innostuin siitä Pinwheel-takista ja sen jälkeen olemme olleet muuten vain liikkeellä vallan muualla kuin kotioloissa. Tämä neule meinasi jo vähän unohtua, johtuen kenties hieman siitäkin, että hihojenteko ei niin huikeasti houkutellut. Kuopus onneksi kuitenkin muisti kutaleen ja alkoi kysellä sen perään, joten eilen otin puikoista kiinni ja jatkoin kiltisti taas neulomista. Tänään illansuussa tämä valmistui, mutta langanpätkät päättelin vasta äsken ja kuopuskainen ehti jo painua yöpuilleen ennen kuvaustuokiota.

 
2283735847_0b8227ec73_m.jpg
 
Etukappaleen kuvio taitaa olla aika monelle tuttu :)?!
 
1249608.jpg
 
Lankaa en ole ostanut, pari hyvää neulekirjaa kylläkin Tampereen tuliaisina. Hamsterointi jatkuu siis yhä hissukseen.
 
 Aurinkoista viikonloppua!!