Ajattelin vähän kommentoida eilisiä kommentteja, mutta siihen täytyy palata vähän myöhemmin, paremmalla ajalla. Kuviakin tullee tuonnempana jahka...juuh, joku jaksaa kuvata jne..

Huomasinpa kävijälaskurin raksuttelevan kohti kymppitonnia! Järjestetään nyt pienet arpajaiset sen kunniaksi, kuten tapana lienee.

Oikeastaan tuntuu aika uskomattomalta, että kuikuiluja on ollut noin paljon, aloitin kuitenkin tämän blogin vasta (muistaakseni) helmikuun alussa. Ehkäpä tuo taannoinen olympiaprojekti vauhditti "tutustumista" muihin neulojiin. Kivaa, että kävijöitä on ollut ja kiitos jo nyt kaikista hyvistä neuvoista ja kommenteista :). Niin, ja kiitos käynneistä!

Jätä kommentti tän viestin laatikkoon, niin viikonlopun lopulla eli huomisiltana onnetar saa napata kaikkien kommentoijien joukosta ( toiv. ) onnekkaan  arpajaisvoittajan.

edit -  edelleen saapi siis osallistua, vaikka näyttääkin jo viiva ylittyneen. Ei ollut tarkoituskaan varsinaisesti tähdätä tasalukuun vaan kaikki kynnellekykenevät saa tulla mukaan..

Pitäkääpä muuten peukkuja; lykkäsin Toveräpellykseni jo kolmannen kerran pesukoneeseen, kun  40+60  jälkeen siihen jäi vielä turhan paljon kasvunvaraa :). Nyt laitoin taas kuuskymppiseen, vaikka kieltämättä vähän hirvittääkin.