Värjäysten värinkestoa pitää nyt tehotarkkailla, joten oli aika avata sukkapaja meilläkin pienen kesätauon jälkeen.

Tuossa vasemmalla on nyt vertailussa pesty ja ei-pesty raitasukka. Ei minusta kovin suurta eroa.

131181.jpg

Oikealla siitä neonvärilangasta tehdyt uusimmat sukat odottamassa testailijaa. Muoriska varoitti kirkkaiden värien irtoavan helpommin, joten pitäähän sitä sitten kokeilla. Uskomattomasti muuten täsmäsi nuo raidat! Ja kuopus nimesi nuo heti sitruunasukiksi. Arvatkaa vaan, häikäisikö neuloessa?!

Minä oon muuten värjännyt vain kaupan ja/tai apteekin elintarvikeväreillä mikrossa. Ei Kooleja meillä siis.

Koko perhe onkin nyt komennettu käyttämään villasukkia yötä päivää ja mahdollisuuksien mukaan myös likastamaan niitä, että päästään urakalla pesemään ja testailemaan. Ihan varta vasten varattiin korvesta mökkikin, että päästään autenttisissa oloissa sitten kokeilemaan kumppareita ja sukankulutusta :). Ensin toki paneudutaan testailuun tutuissa ja turvallisissa kotioloissa.

 

Koska nyt vaikuttaa siltä, että mulla ainakin välillä tulee taukoja tämän netin ja blogin kanssa ja vielä ennen koulun alkua lähdemme siis pienelle matkallekin, ajattelin pyytää jo nyt kaikkia maskottikisasta kiinnostuneita ilmoittautumaan - mieluiten jo ensi viikon alkuviikon aikana. Saadaan sitten kaikki maskotit näytille ja arvotaan osallistujien kesken palkinto! Jos siis päässä muhii idea toteutettavasta maskotista, tai olet semmoisen jo väsännyt ja haluat mukaan kisaan, ilmoittaudu mukaan, vielä ehtii!

Maskottikisaan voi siis edelleen osallistua, vaikkei silloin aikoinaan olisikaan ilmoittautunut mukaan. Ja aikaisempi kiinnostus ei mitenkään velvoita nyt osallistumaan. Totean vain, etten suinkaan ole unohtanut kisaa, vaikka se nyt onkin ollut vähän hiljaisuudessa.

Täältä löytyy tähän asti valmistuneiden maskottien lista:  94158.jpg.

 

 

Oli taas tullut monta kivaa kommenttia, kiitos kaikille!

Ehkäpä hauskin kommentti oli Kirsiärrän horoskooppiaiheinen. Siis todellakin, nouseva mustekala täältä löytyy (kiinalaisessa horoskoopissa ihan selko lohikäärme :D). Mites se luonnehdinta menikään. "Aloituksia joka lonkerolle, langat aina vähän sekaisin." Thäts mii :D.  Onhan aina kiva syyttää horoskooppia pienistä paheistaan..

 

Noniin, pahin puheripuli lienee taltutettu. Josko tästä kohta uskaltautuisi blogilistan kimppuun, parissa päivässä lista on venähtänyt varmaan ennätyslukemiin..

Heikun-keikun taas!

Eediitt; huomasin just, että mulla on kaikki mahdolliset ja mahdottomat langankulutuslistat ja spectrumtaulukot ihan retuperällä. Laittelen niitä varmaan ajan tasalle lähipäivinä, joten päivityksiä ja haamuja taas vaihteeksi tiedossa. huoh.