Viikonloppu hujahti ihan vauhdilla. Eilen ajettiin porukalla Lahteen katsomaan meidän ruskeaksi paistunutta Neiti Esikoista, joka satojen ja tuhansien muiden reippaiden kera pelasi 4 päivää aamusta melkein iltaan asti lentopalloa.
Etukäteen mulla oli vähän ajatuksena poiketa morjestamaan paikallisia KIP-neulojia, mutta ei siitä sitten mitään tullut. Aika meni siivillä siellä kisa-alueella ja muuten piti vain yrittää löytää joku varjoisa paikka välillä. Vähän kärähti omakin nahka siellä paisteessa.
 
649945.jpg
 
 
Plikat on tässä Väriprojektin tunnelmissa, mustaa ja punaista. Juomatauot tuli tositarpeeseen. (Toinen Spectrum-väritteinen kuva olis meidän uudesta ruohonleikkurista. Siinä olis sitä metalliakin :D.)
 
 
Automatkalla oli rattoisaa neuloa ja neuloin niin kauan kunnes kädet hikosivat ja puikot alkoivat tipahdella käsistä. Se oli sitten KIC eli  Knitting In the Car tällä kertaa, mutta lupaan kyllä kesän mittaan neuloa ja virkata vielä monta kertaa julkisesti, ympäri Suomea.
 
 
UUsi Ulla on taasen ilmestynyt. Minäpäs tiedänkin jo, minkä ohjeen otan seuraavaksi tehtäväksi. Itse asiassa otinkin jo, mutta kun mun lanka ei käyttäytynytkään niin kuin piti, niin eka aloitus kääntyy ihan päälaelleen. Saa nähdä, alkaako se kohta totella mua.
 
On kyllä mahtavaa, että meillä on ihan oma suomalainen nettineulelehti. Iso-iso kiitos kaikille Ullan tekijöille monenlaisesta vaivannäöstä!
 
 
Tänään en muuten oo vielä neulonut silmukkaakaan. Nyt painun siis hetkeksi soffalle tikuttelemaan ennen kuin unohdan, mitä mulla on tekeillä. Moi!!