Moi!!

Oon neulonut vallan ahkerasti. Meidän koko porukka kävi viime viikolla läpi mahataudin ja sisällä potiessa ja potilaita hoitaessa tuli jokunen sukkapari valmiiksi. Tai no en mä kyllä itse potiessa neulonut silmukkaakaan. Sain kuitenkin jo aiemmin yhden kaulurin puikoilta ja  kaiken huipuksi valmistui yksi varsinainen UFO. Ihanaa, kun sain sen pois puikoilta.
 
 
Kuvia on nyt vain yhdestä työstä, mutta jos joku ystävällisesti lähettäis mulle vähän ylimääräistä aikaa, niin voisin mieluusti kuvata ja blogata vähän enemmänkin.
 
Talvisen pehmeä kaulurini:
 
 
 
Lanka: Fleece Artist Merino 2/6, 64 g
Puikot: 3,5 mm
 
Titityyn klubilankana aikoinaan  tutustuin tähän lankaan ja koska tykkäsin, tilasin vyyhdin lisää.
Pst: Titityyllä näyttääkin juuri olevan uudet klubit alkamassa...
 
 
Muistiinpanontynkää kaulurinteosta:
Luodaan 100 s; 2o, 3n -ribbiä tarpeeksi pitkään (14 cm/ 2o, 8n= 200 s.), sen jälkeen vähitellen levennyksiä (kuten tässä kaulurissa) ja reunuspitsi vielä kauniiksi lopuksi. Tämä pitsin lainasin ihan suoraan (tästä) huivista. 
Kauluri on oikein hyvä, sopiva ja taatusti lämmin. Tänään viimeksi mäessä totesin, ettei yhtään kaulaa paleltanut.
 
Ei, en ole jäätynyt pihaan lumiukoksi, vaikka kuvasta voisi niin päätellä! Meidän pihan lumiukkoheppu sai toimia mallina eräänä erityisen kylmänä talvipäivänä, kun omasta kaulasta kädenmitan päästä tuli pelkkiä kehnoja kuvatuksia.  
 
* * * 
 
Tällä hetkellä mulla on työn alla sukkaprojekti SP ja tiskirättiprojekti TP. Vielä pitäisi aloittaa nukenvaateprojekti.
Jos en sitten saa päähäni tehdä välillä vähän jotain isompaa... kun en oo yhtään kunnon neuletakkiakaan tehnyt aikoihin.
 
* * * 
 
Lankaliigan kevätkauden avajaisissa meillä oli vallan hauskaa. Käykääs katsomassa Silmukatin kuvia, millaisessa Puodissa me nykyään saadaan kokoontua!
Harmi, kun en ensi kerralla pääse mukaan, mutta Puodissahan voi käydä muutenkin vaikka (melkein) joka päivä ;).
 
 
 
Tässä kuvassa näkyy parhaiten langan ihanan suklaanruskea väri!
 

Hauskaa talvista tammikuuta! Muistetaanpas olla paaaljon ulkona!