Tulin vaan kertomaan, että Lapaskuu on jo tosi lähellä!
 
Tänä aamuna olen lähettänyt melkein 130 blogikutsua ja aika moni niistä on jo mennyt perillekin. Alkaa olla kuhinaa ilmassa.
 
Tänä vuonna lapastellaan isolla joukolla ja lapastelijoiden raportteja voi tiirailla kahdessa alablogissa, Tumpputuvassa ja Kinnaskopassa.
Tästä tulee hauskaa!
 
 
 
Mulla on Minttumaari
nyt vielä kesken. Purin kuin purinkin sen laskumokan jälkeen neulotun osuuden. Kannatti purkaa. Sain vieläpä silmukat ihan nätisti koottua puikoille ja työ jatkuu.
Nyt vielä jännitän, riittääkö lanka. Varasuunnitelma sen suhteen on onneksi olemassa :). Haluaisin niin kovasti saada Minttumaarin valmiiksi ennen Lapaskuuta.
 
 
 
Sukkia
ei taida enää valmistua, joten Sukkasatosaaliini on 11 sukkaparia syys-lokakuun aikana. 5 paria lapselle, 6 aikuisten kokoa. Tai no, miten se nyt lasketaan, kun meidän 9-veelläkin on kengän koko 38.
Primaveroja ei lasketa satoon, kun aloitin ne jo heinäkuussa.
Parasta on, että lahjalaatikkoon tuli sukkatäytettä oikein mukavasti. Kiitos siis Kaisalle sukkasadon emännöinnistä! Ei mutta hupsista, enhän mä ole edes raponnut noita viimeisiä sukkapareja Hillokellariin... Kipin-kapin sinne siis!
 
 
 
Kuopuksen
kanssa pestiin aamupäivällä akkunat ulkopuolelta. Nyt pitäisi tehdä sama kierros täällä sisällä. Jos olis neljä kättä, niin vois pestä akkunoita ja samalla kutoa sitä Minttumaaria....