Sukuun on tulossa vauva, pikkuveljen perheeseen esikoinen. Täytyyhän neulovan täti-ihmisen pitää huoli pienen tulevan sukulaisen lämmittämisestä. Kun on talvikin tulossa.
 
Vauvelin vanhemmat pitävät vihreästä, joten oli helppoa valita lanka. Mulla on monta kerää Woolia, siis yksittäisiä keriä, mistä lie kertyneitä. Tarkoitus olisi käyttää lankoja Etiopian nuttuihin, mutta ensin noista kokonaisista keristä "pitää" tehdä jotain oikeaa. Nyt tämän kerän jämä voi siirtyä nuttukoriin, kun siitä on jo tehty sukat ja tumput :).
 
 
Vauvelin tumput, pariksi viimekuisille sukille.
Silmukoita 36 (3 x 12 s)
Puikot 2,5 ja 3 mm
Lankaa kului 20 g
 
Lakkia tähän settiin olen harkinnut, mutta tuota vihreää Woolia ei tosiaankaan ole kovin paljon.
 
 
 
 
Woolista puheen ollen, kylläpäs on eri Woolit sitten eripaksuisia. Nämä uudemmat on totisesti paksuja verrattuna mun vuosikertaWooleihini. Esim. edelliseen nuttuun käytettyä vaaleansinistä Woolia sikiää yhä lisää jostain lankakomeron uumenista. Sitä voisi äkkiseltään luulla vaikka (Novitan) Bambinoksi, niin ohukaista se on!
Ihan käypää vauvannuttulankaa silti.
 
 
Jotta pääsin (vihdoin) alkuun Sukkasadossa, tein vaaleammasta vihreästä Woolista pienet sukat. Ohje on Iguleen sivulta. En näitäkään pystynyt tismalleen ohjeen mukaan tekemään. On niin hurjan vaikea hahmottaa, paljonko vähänkö on 5 senttiä. No, tuli vähän kasvunvaraa.
 
 
 
 
Kuva on tylsin mahdollinen, piti vain nopsasti napsaista läppärin päällä, että ehti tän viikon raporttiin :).
 
Vauvan sukat varrella
Ohje Igu*lee, Kristel Nyberg
Lanka: Novita Wool 30 g
Puikot: 2,5 ja 3 mm
 
Nämä tietty Sukkasadon Heinälatoon!
 
 
Nyt on saatu tili auki ja lisää on sukkia tulossa. Malleistahan ei ainakaan pula ole.