...tai oikeastaan aikamoisella vauhdilla.

Joulu tulla jolkottaa. Enkä ole ikinä neulonut näin vähän joulun alla!
 
Se viimeksi mainittu puikkojen ja kellon välinen taistokin lopahti alkuunsa. Menin ja ostin valmiin neuleen! Iik.
Kaupasta vain löytyi kerta kaikkiaan niin sopiva ja mieluinen slipari pojalle joulujuhlakuteeksi, etten edes harkinnut sen ohittamista. Siinä sitä sitten olisi kiireessä neulottu ja valvottu ja hampaita kiristelty ja joulurauhaa etukäteen rikottu ja kaikki muut hommat olisivat jääneet puolitankoon. Tiedä häntä, olisiko tuo kuitenkaan ajoissa valmistunut, joten otin järjen (ja rahat) käteen ilomielin.
 
Harmas neuleenalku, joka edellisessä kuvassa luurasi, saattaa päätyä vaikkapa villasukiksi tuonnempana, sillä ei sille nyt enää ole käyttöä. Into hiipui kuin lehmänhäntä mokoman hätäneuleen suhteen :D. Toki pojalle sliparin voisin tehdä, mutta reippaammista värisävyistä kuitenkin.
* * *
 
JOulukalenteri (Teijan) on aikataulusta jäljessä. Mihin se aika on mennyt? Mies jäi puolesta viikosta lomalle, näköjään sitten ei enää ehdi ainakaan neulomaan, vaikka muuta luulisi :).
Keskeneräisiä neulomuksia on toki aimo liuta odottelemassa. Niitä on ahkerasti siirrelty muiden töiden tieltä pois sivummalle ja taas uudelleen esiin. Pysyvänä ja vaihtuvana sisustuselementtinä ikään kuin ovatten :).
 
* * *
 
Postilaatikosta löytyi mahdottoman ihana yllätys, kun Teijan joulukalenteriarvonnan yllätyspaketti tupsahti perille jo viikolla. Kuoressa oli itsetehty kortti, käsinkirjoitettu kirje, suklaatia (nam, se OLI hyvää), ja kaiken kukkuraksi tosi kaunis kirjoneulepatalappu. Teijan blogissa on kuva (klik) - minä saamaton en sellaista ole ehtinytsaanutaikaiseksi.
On muuten jotenkin suorastaan yllättävää saada jotain omatekoista. Yleensä se olen minä, joka annan muille käsintehtyjä lahjoja, näin päin käy harvemmin!
Sitäkin enemmän paketti ilahdutti, suurkiitos Teija!
 
* * *
 
Seuraavaksi pitäisi hilautua soffannurkkaan tuota kalenteriotusta kasaamaan, jotta selviäisi tämä suuri jännitys ja hämmennys. On se vaan aika himmeli juttu! Kurottavana on joitakin väliin jääneitä luukkuja, mutta josko sen vielä valmiiksi saisin. Edes toisen niistä.
Lyhyempi loruilu tänään siis riittäköön, jotta kalenteri ajoissa ennättäisi.
 
* * *
 
Tämän meidän huushollia mainiosti kuvaavan (blogin arkistoista löytyneen) tonttujoukon iloisen kilkutuksen merkeissä toivottelen tässä saman tien kaikille mukaville nettitutuille ja blogivieraille:
 
OIKEIN ILOISTA, LAPSENMIELISTÄ, HERRKULLISTA JA RAUHAISAA JOULUA!
 
307495.jpg