- vihreä sukka Herra Ekaluokkalaiselle (eka valmis)
- yks pipokokeilu (oli ihan pakko aloittaa se, ennen kuin unohdan tai hukkaan idean)
- Ibiza-fufo
- FFF elikkäs Finla Forte -fufo 
 
Näitä mää nyt yritän tehdä vähän jokaista joka päivä, kunnes sitten joku kiilaa taas ohi. Mutta huomaattekos prosentuaalisesti kunnioitettavan fufojen määrän? Ne kun on vielä nuo isommat työt, niin oon vähän jopa ylpeä itsestäni. Pitäkää peukkuja, ettei tulis kauheen isoja mittamokia enää tässä vaiheessa vaan saatais fufot ihan oikeasti valmiiksi! Fufokiri?
 
Oon nyt sitten luvannut muksuille rannekkeista alkaen niin monenmoista "syksy"-neuletta, ettei oo mitään rajaa. Pitänee niistäkin tehdä lista, kun listat on niin kivoja. Jos ei muuten muista stressata, mitä kaikkea vielä on tekemättä, niin hyvä lista kyllä palauttaa pikapikaa ajan tasalle ja maan pinnalle.
 
 
Nyt onkin taas neulojilla kaikenlaisia kivoja vaihtoja. Moni on jo varmaan ilmoittautunutkin, mutta kokoan tähän itselleni muistiin, niin ehtiessäni käyn ilmoittautumassa ja laittamassa tietoja eteenpäin.
 
Tekele & Tuunaus on tosi hyvällä asialla, taidan kantaa korteni kekoon ja tähän voisi haastaa kavereitakin (tai sukulaisia?!) mukaan! 
SPR:n puput on myös ihana idea ja Vaaka ry:n kestoprojektit on hyvä pitää aina mielessä ja vaikka jämälankakorin vieressä.
 
Jouluyllätysvaihtokin on aika kiva idea ja sopivan rajattu.
Tuulia kaavailee Finnpaloozaa, mikähän mahtaa olla aikataulusuunnitelma tällä hetkellä, ajoittuuko sukkavaihto keväälle?
 
Joululahjavalvojaiset pitää kyl aloittaa tänä vuonna tavallistakin aikaisemmin, että ehtii kaiken - tai edes puolet päässä pyörivistä suunnitelmista...
No, ne mä kyllä oon aloittanutkin jo, yleensä vaan mun pukinkonttijemmassa olevat neulomukset tuppaa katoamaan johonkin käyttöön ennen aikojaan. Tai jos jemmaan ne oikein tarpeeks hyvin, niitä ei jouluna löydykään mistään! Eräänkin kerran on sitten viimetipassa väännetty porua sekä uutta sukkaa, kun jemmaa ei löydy mistään.
 
 
KIITOS kaunis vielä puserokommenteista :)!
Lisään tuonne eiliseen puseropostaukseen jotain strategisia mittoja vielä tuonnempana. Peppipusero on nyt käytössä ja väkkäränä pyörivän  kolmivuotiaan päältä ei kovin tarkkoja mittailuja ja silmukkalaskelmia tehdä. Tässä nyt kuitenkin alkua, jos joku jo malttamattomana ja puikot syyhyten haluaa päästä kokeilemaan  :
 
Aloitin muistaakseni 96 silmukalla, jotka jaoin 1 o, 1 n -resorin jälkeen niin, että hihoihin tuli 12 s ja etu+takakappaleeseen 36 s.
Lisäyksiä tein joka 2. krs suurin piirtein 20 kertaa. (tarkistuslaskenta tulossa)
Hihojen alla lisäsin 3 silmukkaa, joista yhden kavensin aika pian pois.
 
Jatkan näitä mittoja tästä vielä kunhan saan laskeskeltua ja mitattua puseroa vähän lähemmin.
 
Golden on myös käyttänyt ylösalasraglanin ohjetta lapsen puseroon, tässä postauksessa löydät mittoja ja kuvan kivasta hupparista!