Ajattelin tehdä lahjaksi beipparin asusteet. Tai teinkin jo, mutta nyt en tiedä, kehtaanko (tohdinko) antaa niitä kuitenkaan.

Voiko johtua viimeaikaisesta puuvillalangan neulomisesta, että mun neulomisjälki oli aivan ala-arvoista. Höyryttämällä se vähän siistiytyi, mutta silti epätasaisuus näkyy edelleen. Varmaan viimeksi joskus yläasteikäisenä oon neulonut yhtä omituisesti! Vaihdoin puikkojakin, kun ajattelin, että Wool + bambupyörö aiheuttaa tuon epätasaisuuden, mutta ei se puikonvaihtokaan auttanut. Ihan kuin lanka olisi ollut väärinpäin tai jotenkin kierteellä koko ajan!

564978.jpg

 

Sitten muutenkin mietin, että onkos beipparin vaatteet enää 7-vuotiaalle kiva lahja, vaikka tämä onkin tavallaan oheisjuttu varsinaisen arvokkaamman lahjan lisänä.

Tähän se mun periaatepäätökseni antaa mahdollisimman paljon omatekoisia lahjoja taas alkaa huojua.

Huoh, kuopus taitaa saada nämä asusteet nimppärilahjaksi ja seiskaveelle keksin jotain muuta.

Joka tapauksessa myssy menköön Myssyviikoille. Malli on sama kuin aiemmassa vauvan minimyssyssä, vähensin vain yhden mallikerran pienimmästä koosta. Lankoina oli pieniä nyssyköitä, joista kaksi onnistuin mukavasti käyttämään ihan viimeiseen senttimetriin. Kulutus oli yhteensä 53 g. Ponchossa käytin apuna Ullan 2005 Jouluekstran Sanninuken silmukkamääriä.

Persikanvärinen lanka on Novitan Woolia ja valkoinen + persikkavalkokirjava muistaakseni Mimosa-nimistä aika vanhaa lankaa. Siitä oon tehnyt esikoiselle aikoinaan aivan ihanan villatakin, lanka on oikein vauvanpehmeää.

Tämmöistä tänään. Vauhdikasta viikonlopun jatkoa kaikille!! Menoks.