Ensimmäinen joululahjaksi tarkoitettu juttu on valmis. Saa nähdä, säilyykö se komerossa viikkoa paria pitempään. Yleensä mulle käy niin, että vaikka puikot vonkuen neulon kaikenlaista pitkin syksyä, osa neuleista vaan haihtuu jonnekin ennen ensimmäistäkään adventtia. Sitten on tietysti niitäkin juttuja, jotka salaperäisesti "haihtuu" aineellistuakseen omituisesti jälleen tammikuun tienoilla. Ei kai muille koskaan voi käydä niin?!

Alan ihmiset tunnistanevat/arvannevat, mistä on kyse, mutta koska tässä nyt on tosiaankin joulupst-juttuja, näytetään vain tällainen tsuumattu neulepintakuva, oikeanpuolimmainen on se valmis:

215413.jpg

Keltaisesta puuttuu vielä hapsut ja pienempi kylkiäinen :). Vaaleanpunainen jutska imaisi 50 g kerän Dream Mohairia eilisen elokuvan äärellä haukotellessa. Lisää tätä virkkausta tiedossa.

201752.jpgTekisi mieli osallistua Virkkausringin koruvaihtoon, mutta enpä ilmoittaudu nyt mukaan mihinkään, ennen kuin olen entiset lupaukset saanut täytettyä.

203814.jpgVenäjäkeräys on seuraavana listalla, joten seuraavakasi teen sinne sukat..

 - - Johon liittyykin se pakollinen P.S. Käykääpäs lukemassa hauska Sukkaruno Isognun blogissa! Taidankin tästä lähtien laittaa sukkalahjojen saatesanoiksi  tämän runon. - -

 

Peesaan tässä huvikseni ja itsekseni (ja sponsorini iloksi)  Langatonta Lokakuuta niin pitkään, kuin se onnistuu. Olen viimeksi hankkinut lankaa 4.10., tosin sekin oli Huopasta Lasten käyttöön. 3.10. talouteen muutti pari Seiskaveikkakerää Famulta, mutta niitä en laske, koska sain ilmaiseksi :). Uskaltaa kai tämän jo kertoa ääneen, kun viikko tulee täyteen :).

Yritän nyt siis ensin miettiä, mitä kaikkia joulujuttuja voin tehdä jo olemassa olevista langoista ja samalla teen listaa hankinnoista, joita tarvitsen sitten tuonnempana. Nyt on listalla viininpunaista Woolia. Toivottavasti Joku ei osta sitä loppuun mun nenän edestä :D.  Tai ehkä en enää tarvitsekaan sitä kuukauden kuluttua.