57496.jpg

Tässä sitä keltaista ja oranssia nyt sitten olisi. Sopii kyllä hyvin, tuo vähän aurinkoa loskan keskelle ja pääsiäinenkin lähestyy.

Lisään sen eilen valmistuneen työn kuvan tuonne maaliskuun puolelle, eiliseen postaukseeni, niin pysyy sitten jonkinlainen kirjanpitokin ajan tasalla mukamas.

lisäsin kuvia klo 15.21!

Kiitos muuten mielipiteistä eiliseen puikkokyselyyn. En silti tiedä, oliko tuosta nyt varsinaisesti apua, kun äänet tais mennä aika tasan  (tai siis apua! nyt alkoi vielä enemmän tehdä mieli molempia :D)! Jostain syystä mun nykyiset bambuiset sukka-3½-puikot tuntuu tekevän vähän löysempää käsialaa. Tai voi se johtua siitäkin, että viime aikoina oon vaihdellut töitä niin paljon, välillä teen seiskan puikoilla paksua villaa ja sitten taas sukkia ohuilla puikoilla ohuesta langasta. Eilen vielä väkersin sormet ruvella kakkosen virkkuukoukulla. Ihmekös tuo, jos käsiala on ihan hukassa.

No, kuitenkin näyttää suunta olevan ohuempiin sukkalankoihin päin, joten pienemmät sukkapuikot olis tarpeen. Miksei sitten samalla panostaisi kunnon välineisiin!! Ekologinen kysymys voisi tietysti ratkaista, mutta muistelen, että nuo "puiset" tehdään kaikki esim. soitinrakennusmateriaalin jämistä?

Siis, khrömh, kyllä, lahjaksi minä niitä ajattelin, mutta eikös se tule halvemmaksi ostaa melkein samoilla postikuluilla ja samalla vaivalla toisetkin puikot? Ja oikeastaanhan mun pitää testata itse ensin, että tiedän lahjan olevan sitten varmasti hyvän.... seli-seliseliseliseli... Viksuinta olisi kyllä ostaa ne puikot kaupasta, että pääsisi ensin itse hiplaamaan ja tunnustelemaan.. Ei vaan taida ihan lähiaikoina onnistua se hiplaaminen.

Mutta jos neulottavuudessa tuntuu olevan jotain eroa, niin kertokaa - liukkaampi tai täsmällisemmin, "luistavampi" puikkomateriaali luetaan eduksi :).

Täällä periferiassa välillä nimittäin kyllä harmittaa, kun esim. sitä Novitan nuorisoliitettä ei VIELÄKÄÄN ole missään näkynyt. Olisinpa sen meidän nuorisolle hommannut, kun niilläkin tuota neulomis- ja virkkuuintoa näyttää vielä riittävän. Onneksi ne ohjeet saa tuolta neulomostakin, mutta hmpf, ihan periaatteena ottaa päähän tämä maalaisten syrjiminen.. (vaikka kieltämättä olisi hyväkin pysytellä kaikkien houkutusten ulottumattomissa).

Palailen kuvien kanssa vielä, nyt MOI!

 - edit. kuvaa löytyy nyt (15.21)