Olettekos kuulleet Niiskuneitikellon hokemaa: "Herätys, on kiva päivä tänään, herää jo!!" Meidän esikoisella oli sellainen kello, eikä olisi voinut kuvitellakaan laittavansa aamulla soimaan sellaista pirteää pälätystä. Nyt kello onkin jo vainaa, sillä leikittiin paljon eikä se kestänyt meikämuumien retkiä ja retkahduksia.

Mutta tänään on ollut kiva päivä, vaikka neulominen onkin jäänyt minimiin. Onneksi eilen oli ensimmäinen ilta kokonaiseen viikkoon, kun tosissaan sain tehtyä tuota olympiatyötä ja kaarrokettahan on kiva tehdä, kun silmukat jo vähenevät. Tänä iltana on toivottavasti paljon tehokasta neulomisaikaa tiedossa curlingin ja muiden suomalaisjännitysnäytelmien kera.

41771.jpg

Aamulla hain kirjastosta varaamani Sukkasillaan -kirjan. Tuskin hankin kirjaa itselleni, mutta onhan sitä kiva lueskella ja imeä ideoita. Sitäkin ihanampaa iltalukemista sain lainaksi anopilta; Mary Oljen kirjolapaskirjan!

Kotiin palattua (haettiin siis tenavat mummulasta kotiin) odotti postilaatikossa lupaavantuntuinen kirjekuori. Vikatikkien Kvilla oli laittanut minulle ihanan pehmoisia "lumipalloja" osuttuani hänen bloginsa sadanneksi tilaajaksi. Kyllä nyt on hyvä mieli!! Huivilta nuo kovasti näyttävät.... Kiitos Kvilla!!

Olin muuten kertonut taannoin anopilleni, joka on innokas ja monitaitoinen käsityöihminen,  tästä neuleolympilaisideasta. Nyt kuulimme ja näimme yllätykseksemme, että hän oli myös innostunut aloittamaan oman olympiaprojektinsa. Kisakatsomotunnelmissa on syntymässä - eräänlaisena varjo-olympialaistyönä - lapsen kirjoneulevillatakki (malli ___ uusimmassa novitassa), ihana karamellivillatakki! Eli meillä on nyt sitten oikeastaan olympianeulojia kolmessa polvessa.

Mutta nyt saunapuhtaana pitämään peukkuja kaikille suomalaisille!!