Edit-täti täällä kävi lisäilemässä  näitä Fufojuttuja. Kiva, kun uusia ilmoittautujia tulee mukaan :).

Nyt tähän koneelle alkaa olla muillakin jotain asiaa, joten voi olla, että vasta huomenissa pääsen söheltämään tänne. Palailen sitten ja toivottavasti on jotain näytettävää, käsityörintamaltakin. Valmistuneissa yhdet sukat.

 

Nyt löytyy meille oma häpeänurkka, siis FUFOblogi!!

Kiitos Krista toimeliaisuudesta!!

Päivitän edelleen Fufo-osallistujalistaa  edelliseen postaukseeni, koska ainakin tuossa aiemmin mulla oli vaikeuksia  (tosi hidasta) päästä Bloggeriin.

Seuraavaksi varmaan pitäisi "kutsua" muut osallistujat blogin käyttäjiksi, eikö?

 Viilaillaan asiaa vielä ja fufonappiakin saa taiteilla, jos joku haluaa tai ehtii.  Mäkin voin sitten jonkun simppelin tehdä, vaikken näistä tietotekniikka-asioista paljon ymmärräkään.

Laitoin nyt tuon linkin näkyviin ja muista bloginapin ja linkkiasioista voidaan neuvoa toinen toisiamme. Kyselkää reippaasti, mä ainakin voin yrittää neuvoa sen, minkä osaan. Ja kyselen sitten itsekin, kun menee sormi suuhun.

Kommentoikaa tänne tai uuteen blogiin, niin päästään asiassa eteenpäin.

Ylituomariksi oli Krista tiedustellut mua. Voin kyllä suostua, mikäli se muille sopii, vaikka olenkin omasta mielestäni vähän jäävi. Demokratian nimissä voisi olla vaikka toinenkin tuomari. Onko vapaaehtoisia (vara)tuomareita ? Lupaan kyllä olla tiukka, mutta ymmärtäväinen ;).

Palaan taas linjoille myöhemmin, käväisin vain laittamassa tuon Fufolinkin näkösälle.

edit: Krista, listasta puuttui ainakin Ziina, lisää ilmoittautuneita myöskin Tuitu ja Puikkotoukka....Siniset Silmukat, ...