Kyllä mää oon sitten huonomuistinen tai muuten pahasti dementoitumassa. (Ei silti kerrota sitä lapsille :D)

Hehkutin niin mielessäni noita Fabeleita tehdessä, että jippii, pitkästä aikaa tulee Project Spectrumiinkin jotain. Edellinen, puna-musta-metalli -kausi jäi käytännössä kokonaan väliin. Yhdessä virkatussa pikkuliinassa tosin taisi olla vähän hopealankaa joukossa, mutta tuliko sitäkään kesä-heinäkuussa tehtyä? Enpä ole ihan varma.

Kuinkas sitten kävikään, unohdin sukkien valmistumisesittelystä koko Spectrumin, voi mua. Tässä se Spectrum-nappi nyt joka tapauksessa on:

47918.jpg

(Nappia napsauttamalla pääset ihailemaan tuhansia Spectrumtöitä Flickrissä.)

822922.jpg

***

 

Sitten niitä taannoisia kesälomatuliaisia.

822929.jpg

"Päätön täti tarjoilee lankaa"

Halusin ostaa lähinnä sellaista lankaa, mitä ei kotinurkilta saa.

822932.jpg

Bongasin Novitan Butterflyä ruokakaupan lankahyllystä ja ostin sitä oitis muutaman kerän. Samaisessa ruokakaupassa myydään monenlaisia muitakin lankoja ja viime vuodelta oli jo lankakoriin muuttanut muutamia keriä Coatsin Lyric-puuvillalankaa. Sitä ei täällä kotikulmilla tietääkseni ole ollut myynnissä ja lanka on suht edullista. Tykkään myös langan paksuudesta, se on sekä virkattuna että neulottuna oikein hyvä käyttölanka. Kun se on vielä melko edullista, niin siitä raaskii sitten tehdä vaikka nukenvaatteitakin.

Oikeasta käsityökaupasta (en kylläkään laittanut mitään kauppojen nimiä muistiin) ostin Fabelia sekä ruskea- että sinikirjavana. Fabelia olisi saanut olla enemmänkin, mutta enhän mä silloin vielä tiennyt, kuinka kivaa lankaa se oikeasti on. No, kai sitä jatkossa vähän lähempääkin löytyy. 

Alelaarissa oli noita möykkylankoja (California Macarena)  ja syksyn kaulahuivi- ja piposuunnitelmat etäisesti mielessäni ostin niitä muutaman kerän. Eipä sitä lankaa kauhean paljon tullut hamstrattua, jotain kesämuisteltavaa kuitenkin.

***

Taannoin vastaanottamani, blogistaniassa kiertäneet tunnustukset ovat myös olleet mielessäni. Runsaudenpula iski, on niin totaalisen vaikea valita kivojen tai rokkaavien blogien joukosta jotkin tietyt.

 Bloggaava anoppi on minusta ainakin Superrockin', joten tämän plakaatin ojennan Famulle, olepas hyvä!!

813574.jpg

Jätän tämän asian hautumaan edelleen ja pidätän täysin omavaltaisesti itselläni oikeuden jakaa kyseisiä arvostusmerkkejä oikein vinon pinon, kunhan sellainen sopiva tilaisuus ja oikea hetki tulee. Vaikkapa jonkun juhlan kunniaksi?!

 

Linkki-Eedit poikkeilee vielä paikalla ja siivoilee muutakin mennessään. Sori mahdolliset haamuilut, siis.

Ens kertaan, moi!!

 

P.s. Tällä kertaa Rouva Lahopää unohti mainita mm.