arvontaan osallistuminen alkaa periaatteessa olla jo lopuillaan. Jos nyt kuitenkin joku matti tai maijamyöhäinen vasta ehtii paikalle, saa toki vielä laittaa nimensä listalle. 

Meillä on huomenissa vieraita talossa heti aamupäivästä lähtien, joten palaan nappamaan ilmoittautuneiden nimet vasta iltapäivällä. Suoritetaan arvonta tuon vierailun ja muiden lauantaiehtookiireiden jälkeen kaikessa rauhassa.

 

Kuvaaminen on vaikeaa, etenkin näin talvella. Kesällä sentäs auringonvalossa sai jonkinlaisia kuvakulmia aikaan ja väritkin saattoi joskus säkällä osua kohdalleen. Mutta näin talvella... huokaa.

Mä en sitä paitsi edes ole vielä ehtinyt/viitsinyt opetella, miten saisi tarkennettua paremmin yksityiskohtiin (vai saako?) ja miten salaman saisi nakattua pois päältä.. Kuvaa ottaessa on aina olevinaan niin hoppu, ettei silloin ehdi opetella ja muulloin ei muista. Eli eipä kovin korkeatasoisia kuvia ole vastaisuudessakaan tiedossa.. Tällä kertaa ei sitten ole yhtään mitään kuvaa yhtään missään jemmassa..

 

Mukavaa viikonloppua ja hauskaa vanhan vuoden loppua!

Palataan arpomaan.