Kameran muistikortti piti tyhjentää, joten latasin sitten fufokuvia pois. Tässä pari hankalinta ja paljon lisää toisaalla. Minen kerta kaikkiaan meinaa keksiä, mitä näille tekisin, joten pyydänpä apua, vinkkejä ja ideoita.
 
Nyt saa tehdä villejäkin ehdotuksia, eli mitä ihmettä näille vois tehdä? 
141783.jpg
Tää on Haituva-nimisestä (muinais)langasta. Etu- ja takakpl valmiit, mutta täysmittaisiin hihoihin lanka ei riitä. On sitä lankaa kuiteskin jonkun verran vielä. Alkuperäisen ohjeen mukaan nuo pitsikuviot pitäisi kruusata aniliininpunaisella nauhalangalla (löytyy!), mutta taitaapi jäädä tekemäti.
 
141787.jpg
Tässä on sekalaisia mohair- villa- ja tiesmitälankoja. Tehty kainaloihin asti pyörönä tajunnanvirta -metodilla, mutta sitten ideat loppui.
Puranko (huom. suurin osa langasta on pörröistä eli pahahkoa purettavaa), laitanko pesukoneeseen 1000-asteiseen tehokutistukseen vai mitä ihmettä?
 
 
Nyt kuulen ihan selvästi takaoikealta kummastelevaa jupinaa, miten voi jollain olla noin paljon keskeneräisiä neuleita komeroissaan. No,  pieneksi puolustukseksi kerrottakoon, että ainakin satakertainen määrä valmiita töitä on syntynyt samassa ajassa :). Nää on niitä susikappaleita kai sitten. Pitäis osata purkaa ja purankin, jos ei nyt muuta tule mieleen. Oikeastaan on tosi hyvä, kun on joku takaraja 70969.jpg näille tekeleille, tulee nyt ihan tosissaan mietittyä mikä kannattaa säästää ja mikä ei.
 
Totta puhuen muutama muutto ja opiskelupaikkakunnalle (satojen kilometrien päähän)  äkkilähteminen aiheutti jonkinlaisen "hätä"pakkaamisen aikoinaan. Päivässä kaikki huonekalut, kirjat, kamppeet ja romppeet, lankalaatikoista puhumattakaan oli pakattava ja kannettava suljetulle ullakolle, johon ei päässyt paljon penkomaan kolmeen vuoteen. Ja sen jälkeen olikin sitten muita kiireitä :P.
 
 
 
 
Kiitos vielä Tikrun mami! Sain ihanan paketin, tulin siitä ihka iloiseksi. Kamera on valitettavasti nyt muualla, joten en saanut paketista enää kuvia. Jospa sitten valmiissa työssä joskus kuvataan, varmasti tulevat nimittäin käyttöön ja silmukkamerkit on jo laitettukin langalle :).
 
Mukavaa viikonloppua kaikille!